Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
點叫dof賣
唔識禁
轉會set標價個下面,如果有dof就可以畀指示佢
咩跟標價、身價、一半身家、任意價錢
或者直接加入放棄名單,但記得取消自動set不再需要。如果唔係好大機會直接開片
但現實邊有咁多球員到30仲有得簽長約仲要加人工
轉頭試下先,thx
大家有冇中場推介?
第一季完左 Xhaka話要搵新挑戰 諗住5-60m放走佢
暫時平平地17m簽左 Tonali
陣中仲有Elneny partey
會留用guendouzi
如果唔再簽人就想留chambers做防中搶波 定直接買隻真防中好
你打幾多個中場中?
Camavinga
玩咗十季,有兩三季全隊平均分最高
攻就4231 2cm+1cam
守就原本係平行442 下季諗住轉433 1dm+2cm
呢個都係我考慮之一
咁你有4隻已經好夠
加埋你話chambers 都可以打 再唔係仲有青年軍
再買就唔夠上場時間滿足所有球員
屌你Digne都on99得翻年半約同你續約,你又話有曼雙巴睇中你唔撚傾住,咁咪放你入轉會名單俾你走你又屌尻我
del邊個先有
第一季冇買人 剩係放左韋利安走7.5m
我打2套陣
攻4231 守平行442
攞到英超咁勁
我主客都贏到利 但和得多過佢 最後我第2 利第1
好彩都meet到自己個目標 贏一個國內比賽(足總盃)+歐霸

第2季組軍都係逐個位補強為主 係冇啦啦簽多左depay 同石頭前者free 後者鏝掛牌20m有找
巴龍根咁快踢到一隊?
我隻羊全季入30球 我入球點都算分散 Nelson 比比 拿卡 巴丁 都有雙雙或接近雙雙
第2季拿卡好似唔肯續約 30歲一年約 快快手放走佢算

大戰作客我一定係442防反 穩穩陣陣攞1分算 睇下偷唔偷到雞
主場就睇對咩同狀態 不過多數都係防反就算靠其他隊殺佢地算
我之前玩第二季all in買咗下欄 然後再免簽木高高nk 龍根就瘋狂外借
我借走左佢去英冠阿狗潛力幻幻前鋒都唔錯 仲有隻john jxxx同埋mollar (好似係咁串)
射碼射足12輪由頭射過先射完
Manchester United and Sega have agreed a settlement to amicably resolve their trade mark dispute relating to Football Manager. Both parties are pleased to resolve this matter to their mutual satisfaction.

From FM22 onwards, the Manchester United football club will be named ‘Manchester UFC’ or ‘Man UFC’. These name changes have been made purely to settle the dispute on a no admissions basis.

SEGA and Sports Interactive maintain that they do not need a licence to use the ‘Manchester United’ name but have made the change as a gesture of goodwill so that both parties can move on.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞