Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我都想知
即係40萬周薪近乎最頂
球王級先過到40萬
玩到茹子同龍仔比西亞球會用release clause買有種真正爆機既感覺
屌你fm識唔識排賽程架
排排下 排曬去季尾
5月爭冠直路 利第1 我廠第2 鏝第3
利鏝踢5場英超 我踢7場 連埋歐霸準決賽 5月頭14日我已經要踢7場波每2日1場 仲密撚過聖誕快車
有冇咁撚黑暗屌你老母
連我隻鐵人艾蘭尼都回唔切氣其他人食得屎
唯一開心既係 董事會比左1億我買人狗衝買奧迪加特 50m+33m 黎緊仲要買隻左閘同中場
我兩個五星青訓去到球王級人工都係25-37.5萬
親生仔要求係會低d
你預買個一線球星1億up
買個好少少既人都成6 7000萬 有冇轉會費正常嘅mod可以裝
ben white都5000萬
你想點
要識去其他地方尋寶
英超唔夠英人另計
我以為淨係可以同時教一隊球會+ 一隊國家隊添
咩叫防守推哂試前? 拉到去中場位?
成日比人打過頭波
其實我真係好唔慣d 球員人工個個都幾十萬週薪
可能我玩開意甲, 人工相對咁誇張
因為genpress係高壓反搶 前場瘋狂逼搶 後防就要企番前d同中場近d 唔係就會比人輕易面對你防線
比人打過頭波 我做法會係較越位陷阱、man mark/殺傷戰術對方派牌好手、一隻快既中堅墜後少少

不過你用中下游球隊 踢保守少少會好d喎 可以試下留係自己半場先逼搶 成隊波踢得緊密d 叫班球員踢得有紀律d 用戰術用整體去進攻/防守
利申:我偏向做好防守先進攻
面對防線果到應該係話 如果防線唔跟住中場壓上 防線同中場之間個空位就會太大 對手係呢個area會有優勢
想知你地買人時點樣同對家球會講價?
我平時係save load 出到個價對家剛好accept 咁買人
咁姐係玩中下球隊 我都應該推哂上去最好 但搵個快既中堅包位?

可以試下留係自己半場先逼搶 《—-呢個係點set
屌喇星 moukoko廿二歲已經要到50萬週薪 夏撚全盛都係32萬週薪就搞掂
你地點睇啲穩定性勁低既球員

好似場場波都賭博咁要賭佢勁定廢
究竟點先搵到多啲係外國聯賽效力嘅香港假人
同朋友聯機
我有個同朋友玩,中韓香港都出左件5星妖人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞