Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
同問幫推
唔係keep住出就有嫁啦咩
唔知呀,新手玩,未完第一季
竟然肯過記得以前玩買香港啲人成日都唔想走
係咪俾人大炒完如果之後表現好啲又會冇咗㗎啦
一開始整人個到
可以整到冇經歷
好似話d 球員唔會點理你
不過唔知真定假
有差好遠
d球員會唔信你
唔聽你支笛
同埋開季set幾多獎金都會有影響
比個例子易明d
入到場準備開波同隊波講I have faith in you,你無經歷會講到成隊seems demotivated
屌你老母真係弱智
傳中都去撚到龍門前邊
同我頭槌橫傳
真係戇撚鳩
隻簡迪冇料到
其實無咩分別 玩多幾年踢得好一樣升到上去 除非你話假日教練去教大會咁就會好難教
反而係你唔熟識球員會令你下下都要scout完先知球員能力
我教新特蘭 整到個教練全部最廢

真係會冇人聽我講嘢係之後去進修先好翻d
妖人傷完大跌determination
係未無得救?

所以呢條線個人覺得冇乜參考價值
自己就返role擺人算
一見到佢表現差就出warning/罰人工
新手有d問題想問

1. 有球會對我既人有興趣
我係咪一定要掛牌,個間球會先會出價?

2. 唔想要個球員係咪一定要掛牌先賣得出?

3. 想要即戰力既球員,應該係咩聯賽搵?英超好貴
用5000萬買阿朗返黎 唔駛改
1.唔一定 個球員踢得好有時就會有球會出價
除非你想快放就掛價 但都唔代表有興趣果間會出價

2.上似上面咁講 有時賤賣都未必有人要
咁就唯有試吓租借出去

3.好睇你起手開咗咩聯賽資料
大路既法甲 冷門啲奧地利 匈牙利有時都出啲勁人
最好上網搵平價妖人
有啲大傷會永久有影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞