Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
Unemployed 開save教緊national league
唔識set 352,有冇師兄教下中場點set
靠4 4 2 最後一場入到playoff,今晚放工睇下升唔升到班
Moukoko夠喇
有冇巴打教點可以應付ai慣左你套打法唔想用神陣

例如433傳控 改下underlay overlap果啲有冇用?

第二季煞科戰 我連
但係同熱爭第六輸咗 啲big6拎曬前6
阿仙奴第一 仲係達子教
我自己覺得帶低細別球隊升班仲有成功感過帶強隊攞盃
真係仲要無乜錢買人只可以免簽同借人
不過長遠升班上去唔知頂到幾耐
頭兩年不斷借人 升青訓
過多4-5年成隊幻幻豪門搶你人先有成功感
有冇人知點可以整大d 個球員張相
明明download落黎張相好大張
轉介面(好似係)
今集有冇邊個幻幻 一定要買
Fm幾時增加返聯賽同歐聯嘅累積紀錄
https://www.fmscout.com/a-fm21-data-tweaks-by-sirtavares.html
down仲依舊野但唔知要擺邊 有無人知
邊有咁易出勁幻幻
一開始就買到既:
Camavinga
Ricky-Jade Jones
Andrea Papetti
Anel Ahmedhodzic <-唔算幻幻
Tonali 18m 內
升爆招募,好易出黃金世代
世界級就難既但可以係英超爭歐戰都唔差啦
玩緊national league 個board 唔肯升
升到上英甲應該會好啲
勞工証本身都麻鳩煩
我英甲想免簽啲英冠外藉棄兵
明明都係英國踢左幾年
但係仲唔撚批 JM9!
英乙時簽個利記棄將
波蘭龍Fabian Mrozek
一直都無wp

英甲果時又簽個聖馬力諾regen幻幻
之後年年借出去
踢左4x場國家隊
等到升英超第二年先至簽到wp
申請一次証要兩萬 對我呢啲細球會已經好多錢
仲要簽完返嚟燒錢無得踢又無人肯租走
我升到上英超 攞埋冠軍個19board都唔肯升 局我係咁買人
咁痴線簽約或者目標有冇傾要發展青訓
皇馬 巴塞 曼城 利物浦 祖記呢堆毒瘤落哂去打歐霸 而家踢歐聯好清新
仲要拜仁 曼聯 馬體會歐聯十六強出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞