Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
有冇巴打試過轉會俾哂足球總監搞?
我發覺佢地係唔會主動賣人
搞到隊波積埋勁多人
想問點樣註冊d 球員打uefa Europa league
佢到個日註冊, 但d 人都係灰左 無得揀入選or 落選求教
以前年年一出就買
今年無乜時間玩 所以等到復活節諗住等價買
但Mon咗幾日乜都無
想問下以前係復活節哥日先有特價?
簽左個technical director叫佢搞員工合約
諗住由班廢廢青年軍員工完約自己躝
點知佢幫我同佢地續哂約
我反而無呢d問題,多數臨完約最後一個月先續
係佢主動續到堆主力高人工好快就半隊15-18萬週薪
新手想問玩車路士可以點set杜曹套戰術?
玩到
除咗運仲有咩,見啲大會開始有啲球皇級
英格蘭的球會青訓資格係唔係要連續3年係同一球會踢?中間唔可以外借?
最重要係國藉
始終都係英格蘭出最多勁人
英超英冠都有
出得好平均

又勁又易買到既係Colombia人
一到17,18歲就被英超隊爭住買
好似要睇好多野
咩youth recruitment, junior coaching都要高
球會聲望都要高先吸引到勁既青訓
點先滿足到青糞嘅條件?
21歲以下連續3年
-25%喎依家
即係個青訓18歲就要係到train3年?
有一年外借咗出去係咪已經唔計
如果你要球隊青訓嘅話
就要留係隊3年
如果18歲嘅話
外借左就少左1年
唔夠係21歲前留夠3年

你要本土青訓嘅話
就可以外借
可以借返去同國家嘅球隊
係同一個國家留3年就計本土青訓
假期開左個李城save想玩哥狗果套
Iwa f9 iwa
Mez s x2
Dlpd
Iwbd x2 bpdd x2
Skd

暫時企位最似係後場 內收翼衛同防中成一直線

有幾樣野唔係幾明 前鋒用f9成日隱形
兩邊鋒較左stay wide都唔夠wide
雙中場好少前插half space
試過推雙中場上一格變ama 但中場好危險

戰術應該較內側插上?同寛度最闊兩翼先會拉邊?但唔係應該陣型窄 靠兩翼拉邊??

有冇巴打可以指教下我
我用Iw評分好極端
但華迪評分唔算差 都有6.8 6.9
我轉左一個attack 另外果個bbm 插上 再睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞