Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
其實個分數準唔準
我見到<6.3就會換走
算準
6.5分以下都係有些少失誤

但6.7-9分呢啲就真係要睇曬全先知佢
係真係隱形定對隊波有幫助
其實點知咩Tactics岩自己隊用??
跟佢建議?
如果迫佢地用識Tactics 會唔會打得好差?
最簡單就睇player trait
如果你防中係鐘意play short simple pass(唔知中文)
你tactic係longer pass
咁player trait會override tactic變橫轉之鬼 拖慢反擊
咁相應地tactic就唔work 做唔到配合自然差
或者兩閘慣性上前 而你要求泊大巴
成日忍唔住輸波就load save 大法
不過強隊唔多洗理
主要係弱隊打反擊嘅中場
我輸波反而冇嘢,係忍唔住啲人成日大傷
啲隊友係唔係都係low determination
不過呢個數值影響唔大 冇咩問題
其實set少啲字令係咪會令到球員會有多樣化嘅走位同傳波
其實set少啲指令係咪會令到球員會有多樣化嘅走位同傳波
其實有好多係preference來無得唔set,最多咪set中間。如果係盯人果d,你唔set佢會跟番陣形走位。仲有個人習慣係優先過你嘅指示,根本無得set。

玩咗咁耐 第一次吹返轉頭
應該有助教提你
我之前有妖人都中左,練左半季都無升返dd,跟住有ai出好價就賣左
低determination會fulfill唔到個PA
pa170可能ca去到150到頂
夠曬現實

現實都有球員因為私生活而收皮
教緊皇蘇
其實點先算巴斯克球員
試過買翻西班牙人佢都話唔算係
有無邊到可以睇到啲球員究竟係咪 好麻煩
我以前都咁諗
但有 youtuber test 過 其實冇咩關係
升球員最緊要都係出場機會 同 professionalism
真係唔明點解大戰前可以training 傷幾個踢完一場已經有俾時間休息,場下受傷嘅仲多過場上
想知stones有冇伏
第一季中 見鏝冇乜點出佢 球探話2千幾萬有交易 我問鏝價佢出23m 我壓價9m+10m分期 佢接受左
如果冇伏 就諗住新一季借走holding 用佢同雷斯打右中堅
英人平平地夠用
到你玩左幾季,搵個正常少少英人都天價
國籍有Basque咪係
一轉教低組別
即刻輸到仆街
已經有調整哂戰術
想問一問Real Names Licence Fix可唔可以用喺FM2021 touch version??
咁要儲英人了 仲諗住平放amn Willcok set埋回購先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞