Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
我都未試過,永遠個前鋒係左手邊行緊出黎,佢射右手邊,無阻keeper視線都吹,真係痴線
大約幾時再會有sale今年仲未買
試過AM(sup)都不錯
有冇人知mac機 點先睇到pa
我個Save用110M買咗Foden番去

個評分準則到底係點
失7球仲要臨尾先輸4球
兩個中堅有7分
你要買editor 先睇到
正常係 Windows Mac 都唔會睇到
今季3後好果2中堅陣,後場人少啲都漏水咁
一係4隻都勁到hi hi
有冇人更新左之後整左real name fix都唔得
但三中堅進攻真係差咁啲
好多時都係靠死球入波
踢咗七季 唯一一季用三中堅係因為無啦啦開季成班波唔識踢咁 先臨時轉陣 最後都係歐聯16強就俾巴塞踢走
有無人自己set training
rest受傷機會仲高過recovery
將rest改晒做recovery會唔會好d?
打到第五季
第三季第一 第四季歐戰都冇
點加強好 隊波人腳唔差 係唔知點解跌得咁勁
防反af定pf會好啲
如果打防反, 我只會推介Thomas Amang, $1M買入之後你可以放心交比佢入波

戰術要得閒做下微調
套戰術用得耐咗 電腦都會睇穿
除非你用神陣
可以加埋Sulemana
都係用433
其他陣冇乜FEEL
唔一定係改排陣
隊波嘅心態 整體走動 進攻位置 各位置指令
呢啲全部都要做下調整 唔係齋擺個433就可以踢到滿天飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞