Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
中左bug
我依家轉會費有20億英鎊
但免簽人同買人都話唔夠錢比
之後要開editor扣少10億轉會費先簽到人
隻game 最多 load 到10億
23/24 ai教嘅利物浦102分不敗奪冠戇撚鳩勁撚到仆街
我覺得成隻game最難打就係利物浦
淨係對住alisson都覺得好難打
仲要比佢屈沙拿 文尼,明明0.17 預計入球都可以入波 痴撚線
我覺得係psg
完全守唔撚到 尼馬1扭7再射入埋
成日好似波子機咁樣俾佢入波
啲人企定曬喺度睇住佢入

同一季(23/24)曼城買到麥巴比但係比摩連奴教得第6
PSG成堆都係上腳球員
打高壓Hard Tackle殺傷戰術就守到
但記得唔好tight mark包皮
俾佢一野放過就仆街
電腦唔會放包皮打正前
如果識擺正前,你準備仆街
想買隻fm玩下
想問下microsoft store個xbox edition 係咪Pc都玩到?
好想開個save 用夏蘭+包皮試下幾屈
有冇人覺得FM me點整都整唔到類似現實咁踢
簡迪係全場走,set b2b走死幾個位,回防又唔bwm積極
我都係
屌佢23/24買埋夏蘭特
第一年就做神射手
對親都輸,仲要足總杯同聯賽杯都抽中
我聯賽90分都排第二
反而試過贏完歐聯有球員話感到厭倦想尋求新挑戰本身都唔想續佢仲自動申請掛牌
季前熱身 南華好慘
基斯文玩《FM》用紐記買安巴比

https://sports.now.com/home/news/details?id=33617724987

有d料喎
我都試過
仲要咁岩果場無Save要踢返前果場
打4231
想買一個主力單箭頭
Ajax既Anthony好定費倫既華荷域好
Anthony拎黎做翼好似好d?
好撚串
想問點set令球隊控球時間會多返?
未用過 我見佢可以打偽9
終於贏到利物浦不過係社區盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞