Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
砌左部新機 唔知點解玩唔到FM2021 但玩到FM2017
一開FM2021會crash dump

CPU同板用以下 無display card 唔知有冇影響

AMD Ryzen 5 PRO 4560G
MSI B550M pro
我換左新機之後同你一樣,連2020都可以在crash,逼住唔睇精華果啲先玩到幾場再熄過
試下較低D FM個畫質
16gb
想問今集個 match engine得唔得,做唔做到組織?

仲有想問上集7月之後仲有無减價?我前幾集買過記得過discount唔係得50% off咁少

thanks
屌你老母,玩傑狗亞冠八強撞到全北汽車,比人炒撚到飛起
原來Demir去咗巴塞
有無巴打可以cap下Emiliano Martínez winter update後既開檔數值圖黎睇下
FM唔可以泊大巴的
同佢照樣對攻算
玩左咁多年fm 始終最鍾意都係睇2D畫面
見到3d冇咁好睇
fm無日職,基本上東亞區得佢同中超有得片
澳職唔算太易踢,都係靠死守,完場前絕殺

日職因為係regen,只要set啱野輕鬆兩回合都贏

中超因為好多南美球星,要做啱晒opposition instruction先守到

多謝教路對攻仲守得穩過平時
有冇咩戰術推薦下 教緊英超中下游
玩到成隊唔識創造機會 好頹
邊路叫條友 自己爆 輕鬆入波
個3d太膠 我都係set 2d+入波replay 3d
genpress開陣之後改4231
2 cm
amr amc aml
防守推哂上前
正常都會打得好過prediction
+1
On9帶理文差唔多年年都撞到佢哋
有年小組賽捱完2場 好彩第二都晉級
仲要條籤靚 對兩隊啲鬼傷晒嘅支超
吖屌你老尾入到四強又撞到佢哋
我覺得全北難打過支超,北京嗰啲都係屈augusto/viera班鬼,opp instruction做得好係有得打,但全北係全方位㩒屌
Amang 點拎到工作證
特別係過咗幾年之後啲幻幻開始爆出嚟
加埋啲鬼 真係打唔過
我個save玩咗7年全北就拎咗5屆亞冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞