Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
都係,個隊長直接做到退休,仲要英人,不過入波真係唔突出,今年隻Abraham仲勁
中堅頂近柱其實冇乜點set
同埋佢比啲直線都好靚
識用,就自己做醜人,之後搵kane幫你出面solve issue真係9成問題都解決到
同埋有樣嘢好戇鳩,d人傷左或者借咗去其他隊就唔好show係 team selection度啦
佢淨係用紫色/藍色黎顯示,好鬼多野記囉
有得隱藏嫁
下…點樣,界面太多字…..
搵到了 自膠
fm某程度上係文字遊戲黎,係要有番咁上下複雜先好玩架
慢慢摸索下會有更多樂趣
唔識用Edouard 點set都入唔到波
有供應但係成日炒粉
Set做af都有入到波喎
點解而家好似無得完約前半年免簽人?
係呀
用緊般尼茅夫見到布力般賀治比完約想簽無Approach to sign 禁
出150m多肯放
但條撚屌去利記,人工出高過佢地都冇用
以前好似唔係咁架啵…
咁樣比人搶哂
Level 12開始玩到下季入L2
有條rule係球員薪酬支出不得超過預計收入的55%。
咩叫預計收入?
我VNL一季收入得1.2m...?L2最低果隊budget都有1m屌
升上l2見到要900k salary先cap
唔知佢點計出來,不過應該好夠用
推介下jeremy boga玩到第二年sassuolo掛牌11M買到,兩邊翼都踢到,大賽成日有表現成日扭哂成條防線
玩咗幾千個鐘fm

開始發覺睇曬成場波先過癮

球員既戰術作用就咁睇數據係睇唔出
Eye test試過有個新星明明係踢翼但擺佢係中場中係咁比到直線錯位打中中打到變中場大師
我有個隻閘又係數據上冇防守冇進攻

但一睇曬成場就見到佢對於場作用幾大

執好多second ball 又可以帶番生個波
場波真係踢足90分鐘
唔識飛,救命,setting問題?
有得較返淨睇key highlight

乜撚野事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞