Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
裝咗個database 唔知關唔關事
應該整係同球會deal之前就可以同球員deal唒人工果啲先
咁要整埋學fsg咁道歉
幻幻產出一見45星就要簽定professional contract
youth contract只要畀compensation fee就買到 一般都係幾百k
五星唔代表一定升到既
開game唔記得delete file搞到冇日本德國隊,玩到半路有冇得搞返?定係一定要由頭玩過
我其實試過好多玩法 發現係無用 個game set左你會輸就一定輸 排乜陣揀乜人都係一樣 玩到expected goal多人好多球都好 點都會輸
今晚睇下先
不過如果關事都唔知開唔開新save好
玩咗10年先啱啱升到班打歐聯
想問你地點樣破大巴

同一個陣容玩到第3年已經冇曬力

啲濕鳩球隊主客場都要泊大巴撚鳩你

唔好彩仲要俾佢地偷多球1分都冇

唔好話咩轉陣容
玩咗50年咩陣容都試過曬
陣容係squad之係球員,你係咪想講戰術啊?
如果同一隊玩50年正常都CA會高過其他隊10-20,次次聯賽冠軍,區區3分就豪畀佢啦。

真係要打,搵3個爆發力速度高既突前,擺433無理由破唔到大巴陣。
衝鋒21 睇埋白秋唔好睇落去
講錯陣容係戰術

而且我係跟番真實年齡黎玩,球員冇咁長命

Btw打親big6以外
對面都排個901出黎

呢家轉玩傳控想學哥狗禁住黎磋破佢大巴
但發覺屌奶星又係一個反擊收你皮
用set piece 係咁轟
人地擺大巴擺明要放棄控球,你仲傳控
係咁長傳傳入禁區後盤球加速過人堆死佢啦
屌明明見哥狗可以輕鬆磋散大巴
理論都係3 af,迫搶壓到最上,搏對面走甩是但一隻搞掂
可以
del 完下次國際賽期會轉返
點樣客氣d咁賣走尊敬自己既老屎忽
啲老屎忽好撚煩
成30歲都仲要R3年約,人工仲要勁撚高
呢家直接29歲仲有價有市就賣走佢地
清理廢老
我會叫dof去賣,有人出價/表示興趣前唔好set成不再需要。
有球隊有興趣但佢唔肯走你就要set不再需要,叫佢減人工,撩交嗌
隻game人工係焗升,kane我玩到33up都仲加緊人工加到上30萬週薪先真係差不多到頂
週薪過4萬已經想請佢走
拉高個cap之後一堆人來煩我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞