Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
臨出兩三個月 上一代會跳樓價
多鳩餘 搞女足不如拎返個日職版權出黎
搞咁多明明幾年冇進步
新玩要多時間上手 玩住21學下先
唔知幾時可以進化到用 VR玩 football manager
我覺得今集match engine係好左既
今集中期仲用到下慢d既人屈技術
依家跑得慢少少都難用
我會開埋贏domestic cup 20m
打中後場就 入50球20m
德國仔international appearance 20場 20m
德國冇搞返真人嘅話呢個方法係尾機
直接搵人出口術 之後出兩次價 等對面reject

之後就會transfer request

最後壓價買入
Contract 都用得
呢啲賤招係同我啲連機嗰陣用
仲有借人unused monthly fee set 5m 之後唔比人工同monthly fee
*同我啲fd
本土杯賽成日用d新仔都會贏
我唔贏得嫁 每次打到final都要出青年軍比對面贏
一贏就要比好多億出去
我每次轉會同傾contract都有set 本土杯賽既clause
好多年冇玩請問下而家Steam個價270蚊到算係抵嗎,定有冇機會再便D?
祖記出1.29億買我奧袋
好想賣 佢係我個save大傷過之後變廢咗
條友仲要勁大貪收37.5萬鎊週薪
但佢有個最重要嘅本國+球會青訓
含淚拒絕祖記
咁都唔賣
Optional fee $300M
之前steam試過半價,
最抵係直接入xbox game pass玩。

未玩過可以係steam玩demo玩半個賽季
想問吓用Mac down咗啲patch 要放係邊,試過幾次都唔識
有無人次次歐聯小組賽都撞正國家隊比賽 年年都係咁連u23都無得用
請問係咩情況下
己隊youth contract 球員先可以俾其他隊free transfer 走架?
無端端俾人搶走個5星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞