Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
man mark個中堅
哥狗係fm成日比人炒
我個save去左教修咸頓
玩中游免簽左Gnonte打防反勁到仆街,跑得快到
Moukoko免簽 第三季加入
我隊白禮頓仲點豬
有冇Ching有睇DrBenjy
我都免簽咗 但佢18歲先可以出國
佢完約後仲有半年先18歲
哥半年唔知會點
利申 今集fm 第一個save 所以唔知
Update下
第一季護級
第二季開季有6000萬鎊 已經屈機唔使玩
白本身啲人又賣到千幾二千萬
淨返嘅用嚟打後備
青訓Lamptey屈到臭

西咸紐卡打到降班
連加特少過200萬鎊買 同現實而家一樣有貨交
同welbeck打曼聯就一齊出雖然打和
Harry Wilson, Saint-Maximin 夾埋唔使2千萬
買啲現實睇開嘅人玩得開心過全妖人

Tonali又係千幾萬 Ajer好似都唔貴
妖人yusuf demir呢啲又壓到價
季中Declan Rice最貴 連分期6000萬爭贏曼城
第三季仲要準備有免簽moukoko

啲強隊ai成日9買人
開頭執佢哋掛牌嘅人
擺啱位已經好勁
係minamino睇我隊波唔起唔黎

韋大帝連大帝後備上陣勁撚到
專執鏝d棄將,多數夠爭頭四,你隊波吸引到佢黎就易搞

補4分鐘,但+5同+7追和
我馬略卡個save係打352, 前面係Amang同Gnonte, 或者搭一個二傳前鋒
升班之後連續2屆二弟,但係Amang 2屆都有3x球
好多時就係等人哋壓上,跟住1個大腳直接斬上前Amang/Gnonte用身位同速度爆入去射
不過打皇巴就吃力啲,5人平價防線都唔及成班怪物跑
啲有錢隊ai真係好on9 亂買人 第二季利記連jota都掛牌
知唔知fm點set無鋒陣?
同現實曼城一樣
前鋒拉後一格做影鋒
迪比打SS幾勁 又唔貴
Lingard超值
有隻跑狗就可以瘋狂放長波
頂級聯賽中下游球隊可以用Sulemana 改造前鋒
我個save年年都租到jota
轉會費都慳返
有冇人識用mason mount
未用過,淨睇能力有d四不像
英撚cm cam最勁一定係foden
雙防中 BBM
後上好撚屌

記得三中場 MEZ 都幾好 ,不過好耐無用呢個role

其實整體MM好好用
唔係好like Mez個 stay wide
感覺中場會失位
開隊多特黎玩都要迫人s/l
互射12碼射十幾廿輪真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞