Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
上到英冠個球場仲係得五千幾個位
仲要有3/1係企位
睇返財報,原來主席充大頭,走咗去借錢轉職業化同擴建球場

留名等睇主場比人淋紅油
依家衛星球會係national league south球會

之前嗰間第9級聯賽球會,借咗人落去無波踢
kai 你可以試下F9/AF
discount 係咪已經過咗?

老孫過皇馬
拖舟教熱狗
幾時有新港超Patch玩
點算好

牙輝都賣
可能因為我係英乙啩
不過拎唔到工作簽證
有無人知ipad fm touch 係咪通常完季會減價?
工作簽證要球員所屬國家全球排名top 50 定 60 先會比較容易批
仲要球員有經常喺國家隊上陣
完左季要揀15個註冊國際足協盃果到過極都過唔到 求救
danny ings點set都係場場6.3 6.4分射親都係省落人到
玩左10年fm冇玩過一集啲人射門可以咁廢
有冇互動屌佢廢
玩緊19 第一個save見到曼聯第2季買左grealish 8之後一季d能升到好勁 玩第二個save玩阿仙奴個陣特登半季就買左翻黎

但明明已經全部4星半教練場場正選 小組訓練又派奧巴/拿卡帶佢 點解都好似操唔起咁 關唔關我冇set訓練個人重點同埋訓練表比助教set事?

求勁人解答
試下加人工
有時會卡ca
應該唔關事 因為淨係簽左半季但佢同一齊簽既greenwood跟拿卡都已經升緊 試下轉ozil做佢老師先但24歲驚好難升ca

更正我係玩緊20
咁應該係運氣問題
球員係每個月入面某一日決定ca升/唔升or跌
唔好彩就唔升
呢幾集拜師改到好垃圾,基本上無用
係咪唔可以玩玩下用50%injury個patch
買咗幾個月終於開黎玩,點知個個月都傷幾件仲要大傷5-6個星期,玩到冇癮

唔想重開可以訓練減強度
同戰術唔好set得太高強度(紅色果條野唔記得叫咩)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞