Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
寧願做英冠山寨王都唔想做英超小強
今集真係變得好易玩
個人經驗隊友自信係低過management目標一格我有時會堅持,d人有d會轉軚撐返你
上到英超都係打道氣,順果排就要盡搶分,試過維拉都打到15連勝
我班底CA最高果個先得140
無得同維拉比
仲要借球場踢英超
可否再問下,如果咁打4-2-3-1,個AMC位點樣先唔會做先唔會同個ST位迫個中堅/龍門
140夠做啦
你套戰術係勁嘅英冠人馬都可以排上半版
同埋有得借球場咪好 收入多咗又唔駛俾錢起球場
比d自信自己同隊波…
我教緊葡丁球會Leca
頭兩季都係免簽失業球員
第三季不敗升葡丙
第四季升葡乙
而家仲係葡乙

最撚開心係第二季葡萄牙盃8強僅輸波圖1:0
人地第3龍門CA都高過我成隊….
將AMC嘅pressing intensity較低一格
葡丁真係難,我睇zealand果隊7季仲卡住未去到歐冠
葡超都係中上游逐d逐d咁爬上去
請問球員之間幾綠色連線係點先會有?同埋點先keep到
新玩 仲有冇邊個facepacks用到
試左post頭條link 好似全部都唔得
有冇師兄知editor高級模式邊度有得較比賽日規則
DF11
唔知點解唔得
點樣唔得法先
條link冇download link
入佢個網直頭down左個吉file
好難打,不過我成功幫到幾個香港人外流...
葡丁果陣買左陳晉一、顏樂楓、徐宏傑過去
一陣試下先
仲有冇咩係必down
啲假人青訓勁到西乙前三都係西甲b隊
有冇師兄知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞