Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
想問玩LLM去租人既時候對方話我不夠高水平
我係應該提升球員、設施定係名聲?
呢啲情況通常係reputation 問題
基本上要升咗班先解決得到
我已經由level12連升到EL7,
想借上一級north/south既4星人都話我水平唔夠
我睇全個EL7正選player基本上都係5star
不如你搵下有冇球會肯做你 senior affiliate?
第7級好似仲係喺隻game 之外 可能你個patch 7-12級啲球會 reputation 都係一鳩樣
玩英超中下游
有咩平價勁人推介?
應該係啦。
年年揾幾次senior都話無
借人 再一鋪轟落兩三個高潛幻幻度

就算踢得差

高潛踢得好都可以賣到錢

如是者重複
睇scout report專睇有consistent同big match黎搵會快d
今集第一季都無咩錢買人,買人都係第二季先起步
玩緊修仔第三季
上兩季都第5 第二季贏到歐霸
今季應該前4到 歐聯有機決賽 條線勁好打
打3-5-2 想買個即食中堅
pau Torres 值唔值50-60m scout report 4 星
有冇其他推薦
玩修仔
唔計妖人
Onguene 打cb 平靚正 konate transfer list 左都抵買
中場巴甲有個Henrique 好實用 第二季買唔算貴
Onguene 上集好屈
中堅可以試下Ajer 20M左右
Henrique 玩Leeds 用咗18.75M 買 抵到爛
Onguene 今集都屈 身體質素冇得傾
佢同Henrique 都係上集用到而家

修仔本身人腳都勁 jwp ings 都勁好用
pau torres竟然無大隊買
睇下ahemxxxxxxxx同todibo,未去到班霸應該未升到好貴
我個save Todibo scout 過麻麻 之前有得免簽 冇簽到
Pau torres 用左一季 暫時麻麻地
u23 d 幼幼 幾時先會升能力
係咪要帶上1隊先上到4星
要喺高水平比賽出場 球員先會有進步
其實玩英超中游夠錢多,執transfer listed 又平又勁
啲AI 弱智,成日貴價買完踢20場都無就賤放出嚟
有冇咩prime time 中堅推薦
Bastoni 太貴
中堅我玩到3 4季已經個個5 60m起標
我用熱買kmbulla同哥利斯馬都係呢d價
同埋無歐聯資格都唔易買人
Todibo係疤 等返3 4年冇位踢會掛牌賣
Henrique係邊隊?
就咁search 有好多個
Mattxxxxx Henrique 巴甲
點先上legend
用熱,kane打到2029準備退役,都未上legend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞