Football Manager 2021 討論區 (5) 越改越差

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
升班馬上到英超通常board expectation係fightly bravely against relegation, 我試過降左都唔會炒,但係英超嗰季場場波tv revenue同入場費等等賺左唔少,跌返英冠都會有parachute payment, 對財政好大幫助,所以唔使咁驚
Google搵FM21 cut out
第一個就係 BT好快搞掂
玩緊隊英乙發現贊助費得兩萬排榜尾
最高果隊有成二百萬
點樣先增加到贊助
要慢慢嚟
你要聲譽高先會多啲贊助
同埋可能要等你上一份完約先可以再簽
我玩到歐聯拎左兩個 英超四連霸,商業收入都唔及阿仙奴等big 6
係咁 我拎完英超歐霸個贊助只係車仔嘅零頭

贊助費要用好多年推上去
唔該哂
球員不斷話不滿訓練量過低同埋想要力量訓練
要點set?
玩完第一季軌好多人要清
唔清無人工預算
不過最正係免簽咗當拿隆馬
呢單deal點計都賺
Mount 究竟 BBM定MEZ好啲
開左馬略卡save玩
買左thomas amang
依條友有bug咁樣, 第1季入33球, 而家升西甲, 16場18球
仲2球贏埋皇馬
陣容打352, 成日係一球反擊跑狗單刀入
有冇人用開savic?點先可以入得多d波 btw我覺得savic直頭係bug

英超球證
我發現對面打少個反而仲難踢
次次對面紅左件 連highlight都冇埋
戰神卡
求facepack+logo pack thank you
我想問下大家 其實點樣分配u23、u18主教助教、青訓主管個職責 新手入門覺得好困擾

我應該比邊個教佢哋個團體訓練/個人訓練
同埋我哋一隊訓練嗰陣都係用曬全部u23教練
咁分開佢哋有咩意思
玩開香港波 andreas thorsen同Ryo Fujii 係咪已經唔存在係fm database?
習慣場前場後save啦
話說大家有冇見過var介入紅牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞