LIHKG 箍牙集中討論區4

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
有冇人知康齒堂加左價未

好似未
琴日倒左牙模 醫生好大力扯岀黎 有d痛
好期待上箍

放咗水泡仔未呀
好期待上箍

放咗水泡仔未呀

未呀
另外想問有哨牙問題既巴絲 上左箍之後係咪會更突岀黎 姐係合埋口之後

我本身有d哨 主要係牙疏 合埋口係仲遮到d牙 唔會突岀黎 想知上左箍之後會唔會更加突 搞到露左岀黎 合唔埋個口咁

sorry 1999

你同我個case一樣咁濟
我可以好肯定答你 會更加突左出黎
我就是例子
我想問 鐵粒上面既橡筋有一邊攝左喺釘兩邊既中間 係咪要番診所整番架

我試過自己整返好

點整 咁搞笑

用眉鉗慢慢夾返岩位
想問下有冇人拆箍之後牙醫會痴條鐵線係牙後面

consult果時牙醫話我拆左箍之後會幫我咁整 唔係好易反彈
好期待上箍

放咗水泡仔未呀

未呀
另外想問有哨牙問題既巴絲 上左箍之後係咪會更突岀黎 姐係合埋口之後

我本身有d哨 主要係牙疏 合埋口係仲遮到d牙 唔會突岀黎 想知上左箍之後會唔會更加突 搞到露左岀黎 合唔埋個口咁

sorry 1999

我就是例子

咁會就一定會
忍多陣就靚架啦

consult果時牙醫話我拆左箍之後會幫我咁整 唔係好易反彈

呢種係咪要痴成世架
之前門牙補過半隻 呢D CASE箍唔箍到?
請問有無人系康齒堂游醫生到cool緊牙啊?
可唔可以做我介紹人啊
請問有無人系康齒堂游醫生到cool緊牙啊?
可唔可以做我介紹人啊

唔好打5p字喇

呢種係咪要痴成世架

我冇問到
下次去落箍既時候問下先

呢種係咪要痴成世架

我冇問到
下次去落箍既時候問下先

係架,問過牙醫可以半年就拆既
不過唔戴固定器又唔上呢個,好快所有都走位

呢種係咪要痴成世架

我冇問到
下次去落箍既時候問下先

牙醫同我講我除左痴鐵線仲有個透明固定器

呢種係咪要痴成世架

我冇問到
下次去落箍既時候問下先

牙醫都話我要痴
痴係門牙後面個到
仲話口腔要keep得好乾淨 衛生先同得痴

呢種係咪要痴成世架

我冇問到
下次去落箍既時候問下先

牙醫都話我要痴
痴係門牙後面個到
仲話口腔要keep得好乾淨 衛生先同
今日去覆診
醫生話我牙腳仲未推到入去
拆唔到住
好期待上箍

放咗水泡仔未呀

未呀

sorry 1999

我就是例子

咁好樣衰

係好撚樣衰 微笑仲柒 所以影相一係開口笑 一係嘟嘴
但有冇巴絲知箍幾耐左右個嘴先開始冇咁突
我想問 鐵粒上面既橡筋有一邊攝左喺釘兩邊既中間 係咪要番診所整番架

我試過自己整返好

點整 咁搞笑

用眉鉗慢慢夾返岩位

今朝打左番診所 牙醫話攝住左係正常的
好期待上箍

放咗水泡仔未呀

未呀

sorry 1999

我就是例子

咁好樣衰

我自己有哨牙 牙腳突出問題
所以我索性e起棚牙笑 冇理佢上完箍突唔突

然後過一排就恢復正常 我諗幾個月啦
好期待上箍

放咗水泡仔未呀

未呀

sorry 1999

我就是例子

咁好樣衰

我自己有哨牙 牙腳突出問題
所以我索性e起棚牙笑 冇理佢上完箍突唔突

然後過一排就恢復正常 我諗幾個月啦

哨牙絲
我鍾影相
不過我係箍陶瓷
所以其實影相出黎唔係好覺見到箍
除非大頭
前排去旅行繼續e起棚牙笑
不過如果想影下啲側面文青相就要自己留意返個角度
如果介意外觀既 強烈建議比多少少轉陶瓷
話晒都兩年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞