LIHKG 箍牙集中討論區4

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
我想問透明粒粒好定係隱式美好
請問透明粒粒同傳統分別大唔大
有無透明粒粒既醫生介紹
同埋我想問隱式美係唔係揀價錢合適就得
因為個牙模都係係美國整

其實透明粒粒都係傳統個種黎,只係唔用銀色,轉做透明。
至於揀箍邊種,好睇你牙既情況,當然你唔介意外觀又想快同好d,就傳統一定好d啦
有無透明粒粒既醫生介紹
因為個牙模都係係美國整

至於揀箍邊種,好睇你牙既情況,當然你唔介意外觀又想快同好d,就傳統一定好d啦

我自己覺得傳統好好多tim

絲打你張單有無$5000 consultant fee 上次趕住走淨係比左訂無睇張單就走左
btw 我下星期去簡plan 你進度如何

我見佢價目表 檢查係免費
有咩plan可以揀? !
我下星期去睇動畫片,剝牙

估計,三星期後正式開始

我係之前體驗日去
你決定喺果到箍嘅話應該係免左檢查費架啵

我就有介紹人加即日confirm, Invisalign 果行收費就$27000. 但就係加左我$5000 consultation lor! 我都係下星期去睇片 醫生話做3個plan 比我睇,例如剝同唔剝牙出黎既效果囉....到時再問

27000 咁平?
我以為我29000已經平左
你邊間診所?

大圍康齒堂囉

Fuck 我都係大圍喎
我四月consult

我見價目表 $32000
有介紹人減三千
所以29000

你介紹人同姑娘熟?

屌 診所d語言偽術..... 佢同我講有人介紹29000 即日confirm 比訂就 27000! 但最後加返我5000 consultant fee, 又係等於32000 無平過
隱適美有咩平靚正介紹

Budget幾多啊 唔齊成點?

其實係少少唔齊啫 上排兩個虎牙有少少爆出嚟 budget 4-5萬

5萬內一定得啦
我都箍隱適美 3萬幾
等緊個箍到

3萬幾求介紹

長沙灣趙創波唔錯 又平 不過係好多人
大圍康齒堂隱適美有人介紹就$32000 唔包補牙洗牙mock牙!如果你地要介紹人就add我 telegram la USER: YYYMI
有無透明粒粒既醫生介紹
因為個牙模都係係美國整

隱式美食野個陣要除好煩
所以我簡左透明粒粒
平啲 效果又好啲
而且透明粒又真係唔係好覺眼
影相可以睇唔出

我見佢價目表 檢查係免費
有咩plan可以揀? !
我下星期去睇動畫片,剝牙

估計,三星期後正式開始

我係之前體驗日去

我就有介紹人加即日confirm, Invisalign 果行收費就$27000. 但就係加左我$5000 consultation lor! 我都係下星期去睇片 醫生話做3個plan 比我睇,例如剝同唔剝牙出黎既效果囉....到時再問

27000 咁平?
你邊間診所?

大圍康齒堂囉

Fuck 我都係大圍喎
我四月consult

有介紹人減三千
所以29000

你介紹人同姑娘熟?

屌 診所d語言偽術..... 佢同我講有人介紹29000 即日confirm 比訂就 27000! 但最後加返我5000 consultant fee, 又係等於32000 無平過

我3月大圍 27000
發覺近呢兩次拉線都唔痛lu 好懷念果種酸痛既感覺添
剛上篩 有什麼需要注意:

上箍

上箍

唔知你係咪箍緊傳統定其他
d牙唔舒服幾耐,因人而異
我通常三日內就無事
剪碎d食物,慢慢食
刷牙會比以前刷耐咗,因為箍牙容易蛀牙,如果刷得唔乾淨。
刷牙可能d牙會好酸軟,忍一忍。
加油
我上下排都好齊 但成排斜出去
糾結咗好耐到底整唔整好
自己覺得個嘴好突 但身邊朋友覺得無乜野
驚俾咗幾萬出嚟 整完無好大分別

我係呢種case啊 個咀好似合唔埋咁
我個case箍隱式美預一年半左右
而家箍左半年左右都已經睇得出分別 起碼個咀可以輕鬆合埋先
但因為啲牙本身生得齊同逼 搞到冇位郁啲牙
所以要剝4隻牙同埋落骨釘 希望幫到你

絲打,箍牙之前上下排相差幾多mm?

我就係未嚴重到合唔埋 所以先咁糾結
想問吓如果要度 係咪用間尺打橫咁度上下排個差距?
咁一般幾多mm係正常 幾多mm係爭得多
唔該曬咁多位巴絲
食野時 大牙既戒子成日夾到肉 好痛 點算
大圍康齒堂隱適美有人介紹就$32000 唔包補牙洗牙mock牙!如果你地要介紹人就add我 telegram la USER: YYYMI

我有人介紹都係29000咋啵

我係之前體驗日去

27000 咁平?
你邊間診所?

大圍康齒堂囉

Fuck 我都係大圍喎
我四月consult

有介紹人減三千
所以29000

你介紹人同姑娘熟?

我3月大圍 27000

你係咪15個箍以下
有無透明粒粒既醫生介紹
因為個牙模都係係美國整

隱式美食野個陣要除好煩
所以我簡左透明粒粒
平啲 效果又好啲
而且透明粒又真係唔係好覺眼
影相可以睇唔出

我本身已經比左印牙模3000蚊箍隱適美
但係我睇身邊d fd箍隱適美都好似箍得麻麻地
加上我已經22歲 好想快啲整完
有無透明粒粒既醫生介紹
有倒及牙箍傳統定透明好呀
D牙好尖 唔齊唔敢露齒笑
有倒及牙箍傳統定透明好呀
D牙好尖 唔齊唔敢露齒笑

波波開我價48000
想問康齒堂個啲係專科醫生?
有無師兄係個度落過骨釘?
箍到好絕望
箍到好絕望

咩事?
加油啊

27000 咁平?
你邊間診所?

大圍康齒堂囉

Fuck 我都係大圍喎
我四月consult

有介紹人減三千
所以29000

你介紹人同姑娘熟?

我3月大圍 27000

你係咪15個箍以下

44個
果陣15個以下好似22000
原來突然貴左咁多
我上下排都好齊 但成排斜出去
糾結咗好耐到底整唔整好
自己覺得個嘴好突 但身邊朋友覺得無乜野
驚俾咗幾萬出嚟 整完無好大分別

我係呢種case啊 個咀好似合唔埋咁
我個case箍隱式美預一年半左右
而家箍左半年左右都已經睇得出分別 起碼個咀可以輕鬆合埋先
但因為啲牙本身生得齊同逼 搞到冇位郁啲牙
所以要剝4隻牙同埋落骨釘 希望幫到你

絲打,箍牙之前上下排相差幾多mm?

我唔記得左啦

上箍

唔知你係咪箍緊傳統定其他
d牙唔舒服幾耐,因人而異
我通常三日內就無事
剪碎d食物,慢慢食
刷牙會比以前刷耐咗,因為箍牙容易蛀牙,如果刷得唔乾淨。
刷牙可能d牙會好酸軟,忍一忍。
加油

thanks for詳細回覆
箍傳統
完全食唔食野。。。。 聽日第三日 希望ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞