DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
你可以打電話去問下佢哋個女仔去咗邊㗎,我之前都係咁樣先至Pauline去咗觀塘
千祈唔好join呢啲只係得兩三年年期嘅,因為一定脫唔清,脫毛一定要搵永久保養
我都見到 有少少心動
你有無去到?
學生無咩資金 想做全身脫毛
睇咗好多資料 得出下面幾間都有啲心水
全部都係用GentleLase Pro 755nm 想問下大家意見

1. Cutis $6800 永久
2. Hairfade $6900 (4年) 2020年新開
3. Wiish Derma $9800 永久

邊間好啲
Wd for sure 啦
咁a+ 15800呢
你唔介意分3 parts去打就ok囉 我當初都係a+同wd揀咗好耐 最後揀 學生去wd打有優惠 唔難book 唔hard sell仲有referral 介紹得多人變相抵好多 https://t.me/chocomartini coupon對分
最後揀wd*
cutis 6800得三年 冇永久
page1有wd vs aplus
Devon 煩到仆街,已加左兩次錢都次次sell
Cwb, tst好full...同埋cwb部機新d 之前我個治療師打得唔細心 之後反映過細心咗好多 我都係學生 join咗cwb wd 唔難book https://t.me/chocomartini 可tg我 對分
未去呀 仲諗緊
諗緊好唔好去個免費試做try try先
唔驚佢hard sell 係驚hea打曬左d錢
今日去第一次aplus 做part1感覺良好 但仲未去到最痛part3嗰啲位希望無事
想問吓係咪只要退咗紅同埋唔曬住太陽的話
做運動就ok?
因為有跑步習慣唔想斷咗
我早兩日去tst aplus
之後話尖沙咀同一條街多左個鋪做脫毛
治療師話太多客所以將本來既office都用埋黎做脫毛
咁你覺得yanis脫成點?
咁犀利, 咁快又開新鋪, 上年先開咗觀塘咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞