DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
呢度好多人暫時都會用WD APlus 作比較,有一位絲打老豆跟你姓,兩間都去過,作出以下評論大家都可以再參考:

見好多人問wd定a plus好 我詳細解釋下
A plus 同wd我都有join過
A plus係早期cwb join$980 underarm同$1400上唇 兩part都係永久
wd就係後期 tst join $9800全身冇加ivo (join a plus個時仲係學生冇咩錢 grad後見wd平平地之後就join咗)
A plus 衛生環境好 保證零sell 治療師都唔錯 冇拖光問題 可以參考下打underarm 下數一邊會有30-40下 上唇7-9下 治療師幫你脫毛前點都會幫你落咗妝先 之後會幫你搽cream
Wd 衛生尚算OK 問頭成日會有毛係床 之後佢有Mon post都有改善到 係sell人方面 wd間唔中會係你脫完毛後叫你入房簽名 再順便sell你facial 未算hard sell 佢比張紙你有唔同plan 睇你有冇興趣 不過你話冇都唔會chur你 治療師方面 好嘅治療師都走晒
我依家random冇指定人 上星期去個個都唔錯幾細心 但好個別 有啲治療師拖光問題好嚴重 可以參考下 underarm打25-30下 上唇10-15(對上一次個治療師打特別多) 不過wd就唔會主動幫落妝 話有化妝先會幫你 而且cream佢都係成支俾你自己擦完先走
我揀Wd原因主要係因為平
但如果各位絲打唔介意嗰$5000 建議你揀a plus
樓主好偉大 開返post了繼續熱烈討論
樓主快啲提埋大家黑店改咗名叫onlux啦
但最近有間野叫anova
9500全身包埋VIO 都係永久保養
我好心動想去
唔知佢定wd好

有冇絲打脫過bare hk佢個無痛好吸引但又見冇咩真實comments 得翻d KOL廣告
見佢學生有半價脫細part都係二千幾 但想知會唔會係脫十世都脫唔完嗰d
Thx差d信左了
有無人試過
出面大把細部位$980
話自己開咗九年?一係就講大話一係就係間舖頭又改咗名,正常做得好嘅點會啲名成日要改?自己諗呀!
WD 唔係$9800? 無啦啦點會係$6800?

想搭單問 係wd打pico ok嗎?
$6000按摩 你買咗好多次?
我本來想做A Plus,但係見到連UA都執笠有啲驚,絲打驚唔驚脫毛公司執笠
呢間都算歷史悠久㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞