DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我轉到
你book左未做所以轉到?我都想轉呀
係呀
我一陣去第一次唔知可唔可以轉
我想問下, 依家每part係咪都原本脫毛機+外置風機咁打? 太怕痛啦我 另外, 想知打完面/身, 係咪會幫你搽返cream㗎? 定打完就立刻走?
絲打有冇去到 我都有啲心動想試
咁係扒喺度?洗唔洗gut高patpat
我想同咁多位絲打分享一下啱啱係WD發生嘅事,因為我本身喺銅鑼灣附近做嘢所以都慣咗係lunch time過嚟脫毛。

咁我比原定時間早幾分鐘到,前台叫我入去梳化度等一等坐一陣,點知我一坐就坐咗半個鐘。打工仔嘅lunch time都係得一個鐘啫,咁我就出返去諗住問咩事啦,一出去就見到成排人排排坐傾計。見到我出嚟問先至話因為部機要換gas(?),我提出改時間,點知除左今日4點之後下星期都full,然後經理就話如果我趕時間可以選擇打少啲。

我聽到真係嬲咗,成半個鐘你都冇諗過搵人入嚟同我講聲:”唔好意思啊因為xxx所以可能要等多xx分鐘”。

最後因為佢地都冇合適嘅時間俾到我,我唯有照打。

但都想讚一讚今日幫我打個位治療師係細心嘅,又禮貌又幾溫柔,我俾99分

只係覺得個安排有啲差囉,唔係咁好受。好似我啲時間唔值錢咁,係度9等。難怪前幾頁都有幾位絲打話WD差左。

WD可唔可以生性d

啱啱脫完
我岩岩都轉到
係咪老啲個個?
其實a plus係唔係存心想做低WD?
點解可以越做越平架
明明又話4月份加價
一萬蚊認真打唔Sell 我覺得好唔錯
好後悔當初心急join 左WD
有冇絲打join過D記個止汗療程?work唔work㗎?
我臨脫都轉到
但係我啱啱問佢哋嘅時候第九次收費個價錢同Facebook唔同...
點唔同?
佢哋寫比我之後嘅每次收費係250
唔係100?
媽呀....好亂
手腳250
Bikini 200
Face或其他100
如果永久保養唔使分18次嘅話佢係加咗價㗎,最新Facebook寫要$17800,但係如果唔係所有部位都要脫,$10800就真係好鬼抵吊
完全無用 仲要勁痛
枝棒勁熱 不停辣落underarm
做咗8次定9次 都冇改善
汗咪又係一樣照出
佢覆返我話講錯 全部都係100
我見過一個咋 短頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞