DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
你解釋得好清楚啊!可能因為我比堅尼唔係特別旺盛,所以冇呢個情況。
最緊要都係治療師肯解釋清楚
19歲就join咗a plus$980 underarm
真係好抵
好唔開心 岩岩照鏡發現下顎位啲毛好長好黑
我平時脫毛前有照shave個個位 但諗返起wd kay走咗之後就冇人有幫我打埋下顎 頸好似都冇打
依家下顎啲毛長到好似男人
我想問下各位aplus 係咪比cash多⋯
問左cs 全身脫毛 分4次比係咪比cash
淨係full pay先收visa
俾eps都得
絲打,我都問緊CS詳情
我個人想用visa 多啲,以前用visa join過myoga package,但佢突然執咗,最後銀行俾返錢我,好好
我估無visa我都會用eps,起碼銀行有紀錄
即係過咗自己預約個時間就要到好耐?
都係aplus?
仲諗緊join aplus full body定係就咁underarm好 full body好貴
想問絲打們join aplus full body喺一次過俾曬定點 佢依家會送2000蚊facial 但驚唔驚佢執 或者做得唔好果啲 小妹第一次join 呢啲唔喺好識
我準時到 等左大半個鐘
問佢點解咁耐佢話上一個遲到
應該都係full晒Booking啦! 不過佢哋勁喎! 啱啱睇IG佢哋又話加多兩部新機
我未join啊,考慮緊用邊個方法
Visa好處係執笠嘅話,銀行大啲機會退款,而且有得做免費facial,唔好處係一次過俾
EPS/cash就執笠都無咁驚,可以逐次俾

我應該比較大機會逐次俾,如果佢做得唔好,我都唔洗繼續去嘛。而且$2000 facial coupon只可做正價,睇過個價目表其實都唔做得多,咁我寧願唔要coupon,當買個保險

絲打打過去問?我想join full body、觀塘
但返office 9至6,驚買咗先中伏
YannisBeuty都好差
有冇人試過約極都約唔到
每次去都要等半個鐘以上先有得打
一係入到去就藉口多多話太多人打唔晒咁多part

而家疫情下又有新措施 約咗時間都好都要早20分鐘打去登記 但係登記完都係冇得準時入 又去入去坐一個鐘

做唔晒咁多人又係咁r新客 打得又求其 每次打完都會紅同生啲粒粒
俾咁多絲打燒著咗,想呢2日趁月底前去book Aplus full body,但驚佢咁受歡迎,又出咗full body優惠,之後好難book。有無絲打可以分享吓book位如何?尤其觀塘店。

同埋你地做完part 1通常隔幾耐做part 2? 同埋係咪即場約下次上去?
Yes
我都有呢個煩惱啊絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞