DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
應該加埋差唔多因為八次之後比多10次就已經變咗永久保養
我考慮緊join full body
我諗住趕係3月前join 好似之後加價
Join既話一齊?
第一次上去?係咪已經幫你打
想問有無邊間打bikini少痛/無痛
我係Yanis全身 打bikini V位兩下我痛到叫停
但其他部分打高幾倍
求介紹 我成日水上運動 好怕I位既毛毛
我未上過去呀
只係今日book左下個月打第一次part one
應該今個月full哂 佢比既時間都係下個月
但一次過比哂都仲係舊價
今日上左a plus做$980永久保養underarm
感覺好好 無sell我 幫我打嗰個短髮姐姐都好好人
請問你book邊間呀 係咪fb直接預約埋
我想聽hairless bikini分享,如何
我見hairless bikini都分好多
龍門任佢搬,我之前都有分享過,所以真係少少錢去其他公司,vip政策有問過下
係全年滿15000就可以 但一定2021要有消費過
但尼個2021要消費個point好有問題
岩岩開反,點2021消費丫,代表谷你要依家買野
你依家做左幾多次?
我都陪個朋友上去聽,係幾ok,真係1516中
我都諗做full bikini唔做o位
我睇到嘅point就係會唔會根本唔夠cash flow? 所以就求其搵啲藉口迫現有嘅客人消費
一開頭就無影櫈入啲再用力少少屙就OK (以我自己作準炸)
我都覺得係但咁ge 服務仲想有客脫毛公司主要都係要做好一樣野姐 就係脫毛 WD連呢樣都做唔好就係度sell果酸sell facial 你做得好就自然有客唔洗sell好似A+咁

個d垃圾治療師拖少幾次光WD都可以接多幾個客啦
可唔可以問下你係tst定係cwb個間做?
想問吓大家會買邊款剃刀剃面毛同肚位嘅毛?因為好驚用平時剃開腳個啲太利,會剃傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞