DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
想問吓絲你搽嘅aloe gel 係邊度買或者咩牌子?因為我試過買個啲好平二十蚊一樽,但搽完好似冇乜用咁。感謝分享
想知大家underarm 手腳 同Bikini脫幾次先脫得清
Join咗aplus 15800全身個plan 仲未去打
諗緊轉唔轉4+4嗰個新plan好 唔該晒
我轉咗,如果你無需要全身脫或者有join過局部脫其實10800係抵啲
我係tst都試過早到左10分鐘左右 去左梳化到坐住等 點知一等就等左半個鐘
見住啲人出出入入間房都未到自己
過期會點
我就係用你嗰隻廿幾蚊綠色一大arn嗰啲
我都唔知 所以上黎問下
就算你8次之後淨係脫underarm 手腳 bikini都平過15800啦
full front body果啲個人覺得脫唔脫都係咁
因為本身啲毛已經幼
我脫左7次都睇唔到有咩分別

至於其他位 打完8次之後唔會脫得清
點都會有幾條幼毛賴死係度
但如果你唔介意果幾條毛都ok既
因為驟眼睇其實都冇毛
下 3月先join左做15800 比左1次錢 依加又平咁多 玩野咩
依家做得一次 佢話已經book到就6月
仲要分開3part咁約
勁擔心點兩年做24次
呢個問題我之前都有問過大家...
覺得都係不外乎自己計好曬數,同睇運數約唔約到。
而家出10800新plan,我擔心更加難約。有種感覺好似收咗你錢,但焗你洗濕咗個頭無得退咁。

我未睇10800詳情,但如果4+4個時間條款彈性啲,都係價錢以外嘅一大賣點
時間條款一樣
點解book到咁後
絲打係約放工時段?
因為你book返工時段?
有時有啲位明明仲有條毛都照打
返到去發現啲毛孔會閉塞。。。。
其實我都明白可能佢哋預計唔到幾時會冇晒gas,但係我覺得同個客講聲都唔係好難啫。
換轉個客遲到半個鐘,公司角度都會叫個客轉過其他時間啊。

而且我覺得最嬲嘅點係,佢哋亦都唔係忙到冇時間同個客交代,我出去嘅時候佢哋係成排人坐晒喺度傾偈,所以我先谷住啖氣。

好彩嘅係治療師都細心,做咗幾次都明顯見到啲毛毛係少左。

希望下次去嘅時候安排可以好啲啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞