DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
DBP黑到上心口,比佢sell話三萬蚊脫毛 dklm 又sell facial 次次都sell ,好撚煩 仆街,仲要脫極都未脫清,最後我自己買左部機自己脫
唔知上年定前年$16800 全身永久果陣時join(加左3000做埋io), 做左8-9次左右已經得返vi位未脫清, 疫情期間斷斷續續淨係上過一兩次, 而家淨返i位3成毛未脫清
so far 都冇再比過extra 1蚊cutis, sell facial都係同佢講出面有做開就ok 唔再sell
但疫情中期本身跟我個consultant 阿Pat 無聲無色地走了擔心左一輪
好彩之後上去佢地都係治療師幫我簽名, 冇轉第2個consultant 比我(其實consultant都冇乜作用都係虛寒問暖咁問下你今日脫成點仲有幾多毛咁)

係feel到佢好疫情後進取左嘅 包括而家會sell客仔買私家頭 (我冇買, 心諗都得返十零條i位毛買乜鬼野) 同埋而家sell facial plan 拒絕之後就收聲, 但脫完臨走又會盡最後努力講多兩句咁

清盤方面我都問過, 話之前股東鬧交有誤會, 而家冇事了, 自行決定喇

原來打下打下打左咁多字haha
正常㗎, 始終都要三四次之後先至覆蓋晒所有範圍
大家覺得值唔值得脫bikini
岩岩問左a+,如果10800 4+4 一次過比曬錢,會送1000蚊 faical coupon,1000係佢到可以做到啲咩facial?
佢真係做多咗
同埋唔係脫毛前先做好保濕
而係應該堅持沖完涼就搽body lotion
咁樣先夠保濕
我之前問過美容個邊 但最尾都係分開俾
但aplus fb老闆娘話full bking,買多左幾部機喎,我join左aplus全身好難book啊,好q多人脫毛
閒日我又要番工,紅日佢又唔開
你可以打,不過會燒燶咁解
我就係join 15800而加幾dump春,join完就出10800 diu la
想知20beauty好唔好 包永久?
梗係10800啦
之前kt想轉時間 點知full到5月 講緊平日下晝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞