DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我都諗緊啊 脫咗好似衛生啲 嚟m嘅時候冇咁焗 但好怕痛同埋好怕羞
唔知幾時會再$600 但我覺得脫8次好似未必脫得曬 所以好似wd抵啲 有永久保養
我講漏咗啊 係$750一次不過而家做緊8折 好似計埋同$600差唔多
上星期打左第一次underarm同full bikini 覺得underarm仲痛過bikini
Bikini佢會開冷風機俾你真係唔算痛
至於怕醜 其實啲治療師真係睇慣睇熟 只要你唔尷就冇人尷 唔洗咁care
無知一問 打underarm同打bikini唔係都係用同一個機打㗎咩?咁點解打bikini先有凍風機嘅
Btw 絲打喺邊間打啊
請問wd 係邊間?佢幾錢呀?
wiish derma 啊 我見都有唔少人推薦
我上個用問過價係$3680 永久保養
Thank you
Thank you
今日要決定join aplus 分part定full body啦
我未脫過毛,想問吓join咗full body嘅絲打,
一次打幾part會唔會好痛?
好驚打全面,會有損害/不能逆轉嘅問題

心急人上
而家a plus有2部機 有無得揀用新機定舊機架?
臉 我諗可以淨係打眉中間 upper lips
有㗎不過book嘅時候要講定, 如果唔係去到就要等部機
係咪thunder同755?
邊隻好啲架?
我都book 咗下星期做full body
本身塊面皮膚唔係好
我都好擔心打塊面會有事
我而家都15 16緊
但我額頭、cheek都多毛,唔知一次過全面打會唔會危險
絲打book咗,或者可以去之前再考慮,
應該可以去到同佢講話唔打面?
之前好似有絲打話ok
不過咁可能覺得蝕左,
點解當時唔join parts嘅?
咁你同佢講 第一次想試打額頭先
或者打最細度數先

我係諗住打眉間同upper lips先
Aplus啊 應該係同一部機打 冷風係另一支額外既槍黎 我feel到打bikini既時候係一邊用機打一邊用支冷風槍射住打緊果個位 而underarm就冇開果支槍 同埋度數會較高啲 所以痛過bikini
想問下打o位係咩感覺好似好奇怪咁
想知邊部好D 同埋邊部痛D
想打bikini
Oh 即是join full body,但第一次打part 1 都唔一定要full face? 之前無咁諗過添!
睇左留言想係Aplus脫bikini 問佢價錢佢話要2年脫到八次 之後200蚊補打一次 補夠十次就可以upgrade做永久保養 想問係咪其他絲打都係咁
佢明碼實價每次比600好清晰但睇完唔係咁肯定
我問左佢哋都係咁樣覆我呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞