DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我yanis 都係咁
diu 轉會A+ 算
即係佢每次既打法都一樣 每次受光既位置都一樣 就係空左個幾撻 所以無哂毛
只能夠話佢手勢每次都好平均
有冇人講下evrbeauty?
又或者佢拖得好勁 要做多兩年先至啱啱好可以cover晒所有位
脫埋o位都係頭4次600?
定係脫哂vio一次要600+600
脫曬VIO要600+600
Thx絲打 我都係join左underarm+full bikini 今日去左打第一次
雖然本身爬過文都知唔包o位 不過由第一次查詢到book到今日打果陣 都冇人主動同我講過full bikini唔包o位 亦都冇人同我提過打o位個額外收費
不過如果打埋o位要1200一次 再揀多次我都淨係做vi
以前kay會 但好似冇做了
因為我之前去有個Y字頭嘅女仔會幫我掀開打 但上次去嗰個短頭髮嘅女人就完全冇
我脫過六七次都係得H字頭果個同有另外一個會掀
其他都係是但打完出邊就算
所以依家I位都係好多毛下
之前都係覺得WD唔會似a+咁8次就入保養期同要分3 parts咁先join
真心希望佢唔會再差
下~係真唔係丫, 如果係咁我再認真考慮下join唔join Yanis?
因為佢真係唔包
認真...佢地hardsell 就無(可能我一邊打毛就一邊講話 因為我來你地呢度係我見到你地好唔hardsell, 我最討厭人地hardsell )

但係佢哋次次唔同人,流失率好高
同埋generally 打得hea
我今次V 位最尖端係甩超少
之後又甩到一D有一D 無

其實本身我買既時候
跟開我既美容師好好
我先買 但係買完佢就走咗
有冇人都係一脫毛就會敏感得好勁?
我係yanis脫,唔知係佢唔衛生定係咩😂總之敏感得好勁

不過脫完毛手腳都好乾,有冇咩lotion介紹?
真係麻麻哋地呀!!!!我極度懷疑佢啲嘢全部冇洗,呢啲私人部位真係唔好去😂😂😂
流失率呢樣嘢又係好鬼煩, 次次唔同人望自己比堅尼都好尷尬! 所以我就鍾意一個跟, 不過我都試過佢哋打俾我話跟開我嘅治療師嗰日有事請假問, 我另一個得唔得, 我都話OK嘅。
So far A+ 啲女仔真係做得好鬼耐, 唔會次次都係新人未見過
有冇用開Aplus嘅絲打知會唔會做咗8次之後都未清哂?驚入咗保養期但又未清哂

利申考慮中
有冇人a plus 脫可以畫下脫full bikini係點㗎
我wd脫全身 依家隻手 腳 都係一達達
唔同人望bikini 唔係問題
重點係打得唔好
宜家唯有當Yanis 係保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞