DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
唔好上當啊,佢哋就係最鍾意人身攻擊,講到你啲皮膚有幾差有幾多毛,最好就join plan 我哋脫毛最憎就係佢哋懶係friend咁,都唔想同佢地social嘥時間講嘢
同你諗法一樣

我本身都諗住用visa一次過俾, 好似又有得儲下積分又有facial coupon都幾好咁。不過去到俾錢嗰下, 我見佢哋唔係用平時啲銀行卡機, 而係用手機唔知咩app嚟過數, 驚咗一驚, 即刻轉返分4次俾。起碼中途間嘢執笠或者自己唔想再去都唔會total loss
之前停業問過佢話會延期咁計
我分享下我booking嘅經驗 睇下幫唔幫到大家

我自己上年大約4月左右join咗aplus full body 去tst做 我又唔覺得好似你哋講到咁難book 我都係收工時間去做嘅 (大約7點半左右去) 到而家為止我3part都做咗5次(如果唔係停業應該做到7次) 我嗰時book第一次係可以一次過book哂3part 所以我多數1至2星期內會做晒全身 然後等6至8星期做下一次

而booking我覺得而家多咗人做係難小小book 以前係每次做完都book到6星期後 而家就要8星期 但我覺得係合理嘅咁 始終我係book收工時間 如果book晏晝就應該book到6星期 同埋打咗5次啲毛已經幼咗好多 可以唔洗6星期咁密咁去 唔知係我個人吸光好定打得度數大 我做咗4次已經冇乜毛 even之前停業成3個月先打至下一次 都冇生返好似之前咁 只係多咗幼毛

同埋盡量唔好改期 我試過一改要改到2星期後 咁成個脫毛期又會長咗

所以2年內做8次係唔太難 只要自己數清楚啲booking 佢比你嘅期盡量唔好改就可以順利6至8星期做下一次

希望幫到各位絲打
我果時唔揀WD係因為聽人講Aplus 唔sell
Join 完打咁多次,佢真係一次都無sell我
有架 咪係你面前噴2下個頭囉 感覺係專登做比人睇
真係唔知佢哋係咪太多客都唔憂做, 我真係去咗咁多次都冇Sell過。我有做埋Facial嘅,都有俾意見但一定係好Nice舒服唔會覺得係hard sell。
不過觀塘都真係難book咗,我之前係度讚Pauline, 依家佢變咗紅牌阿姐, reception話多咗人指定要約佢所以我要就一就時間
我都有用coupon 做facial, 做Aqua peel佢話我面皮比較薄易紅定唔記得乜野,又見到少少血管絲(真),可以去做下唔知乜野,我話之後再睇下啦,佢就同我講其他野傾計咁 好放鬆舒服,不過我窮撚就無去做

絲打你考唔考慮注資比佢擴充觀塘,我咩治療師都無所謂但好難book放工
本身琴日約咗Pauline,但實在太多人,最後變咗其他治療師幫我
Same都係想要返Pauline幫我打
想問A plus 尖沙嘴有邊個治療師推薦
冇計呀,我都係就佢時間。好彩我平日下晝都去到嘅
Aplus full bikini 而家買4送4 好似幾抵
想問下脫緊full bikini 嘅絲打脫咗幾多次先脫得完
定係去WD join 永久package好啲
我啱啱脫咗一次part 2,有個新女仔a字頭嘅,佢話係銅鑼灣調左過去,唔知係咪就係之前啲絲打成日搵好cool嗰個女仔呢?因為佢個樣都cool 㗎,但係講多幾句就幾好傾嘅。我覺得好細心喎
想book aplus 觀塘full body!
請問係咪有二人同行優惠?有無絲打一齊join
我最後決定join full body分四期比 冇咁肉赤
Aplus放工時間好難book
第一次Part 1已經隔咗六星期,但都未做到Part 3
無野了 我wts佢問原來二人同行淨係送mask 仲以為會平啲
都係H記打 full bikini 個人覺得少痛 可能我驚痛

唔算好sell呢樣野係真既 你拒絕一兩次就唔再sell咁 so far打左兩次都唔錯

個人覺得打完去廁所冇咩唔方面 一樣咁去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞