DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
有冇人去過aplus做$980五選一脫毛
我見好似$980可以脫underarm仲要永久 好吸引
絲打係咪係aplus做緊underarm , 感覺如何
我見佢個優惠做到月尾 980永久真係幾吸引
新客入去做咪半價舊客加part做,貴到核爆舊客加part做收原價,然後得65折,係non-peak。原本簽咗加part,之後覺得貴,退款
做過a plus underarm
唔錯嘅 零sell 都幾細心
不過之前諗住脫underarm 同上唇就夠 點知好似上癮咁 依家join咗全身
你再考慮下啦 因為join咗幾part再join全身plan就好唔抵
我諗住佢依家做緊$980underarm好抵
平時underarm都要三千幾四千
你全新plan都係a plus? join左幾錢?
全身係wd $9800 (貪平
A plus全身好似係$15000
想問下如果正係脫手脫腳邊間抵啲同技術好
如果時光可以倒流 我一定唔會貪平果千幾蚊去WD好後悔 寧願A+分3part做
點解呢
可唔可以分享下點解
仲諗緊兩間揀邊個好
我都心大心細呢兩間 可唔可以分享吓啊
分享下啊,岩岩仲諗住book WD
今日咁岩上aplus 個page 都見到好多嬲之後就搵到清算師個post, 睇完aplus 覆似係俾人搞,有人share 佢post 扮員工,再上save hk 出post,佢有話佢2019年已經block 左條友,不過澄清完好似無人理咁

呢篇其實都睇到A+似偏黃希望唔好再比人攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞