DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
可能你會好啲 我要七點後仲少選擇。。。
見佢哋又真係好鬼多客嘅!所以都預咗真係勁爆Booking。不過啱啱約下一次又容易左,因為佢哋話嚟緊四月佢哋會再多兩部新機,即刻多咗啲位,要約嘅絲打就快手!
明啲治療師要放假,但唔明點解唔開多少少時間,清咁啲客

唔記得打完毛 用熱水沖涼 索身嗰陣又好大力搞到咁
快啲查返多啲保濕cream啦
多兩部有咩用 開多幾日實際d
因為我得紅日放假
FB 見到A plus改咗full body 10800
4+4

之後脫夠18次就每年免費保養2 次

唔識計數, 係咪着數左? 不過早脫早享受,都冇得睇返轉頭
呢個好似彈性大D
咁係仲抵過之前full body 15800?

我岩岩新join full body 同我玩d 咁既野
呢個計落好似真係平咗八次之後就算做哂上面啲位加埋都係收$600咋喎 做多四次都係$2400 點都平過$15800
之前又話四月會加到去萬八
上個月Join咗full body先出依個優惠
覺得新優惠抵啲⋯
但佢一出新優惠,一定又難book時間⋯

四月加價加咗喺邊度?
差唔多 如果你最後所有parts 都需要做保養
新呢個應該貴少少
不過勝在可以唔需要俾咁多住
屌好嬲 但又join 左full body 可以點
本身又難book 依家又咁樣 我對aplus好失望囉
10800+600*10 =16800

你要每part 做多10次先係等於任脫

我book 咗未做唔知可唔可以轉😂😂😂
我都喺book 咗未做 唔知可唔可以轉呢始終窮學生唔使俾咁多
唔係喎係要做多10次即係6000喎
但係有啲位未必要做多十次先冇哂毛起碼可以揀想邊啲位先俾錢

佢條款有啲唔同
15800可以6星期打
但都要有位book到打先得㗎
有咩理由話加價反而優惠咗失望
啱啊 今次重開就係因為見佢話4月加價先join full body,點知竟然平咗
我今日上多去一次,就已經完成咗第一次嘅part1+2+3,又比咗第一次錢(3千幾蚊),冇得轉plan仲係學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞