DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我諗真係睇你個人情況同需要
如果想脫到全身冇哂毛嘅話bikini位一定要加錢先,八次實脫唔乾淨
手腳front back body呢類就應該要睇本身算唔算多毛
假如剩係得bikini需要做多幾次/手手腳腳做多一兩次就得,就應該10800比較抵
好難抉擇
我係好多毛 但就唔算粗
所以做8次唔知搞唔搞得掂
想問大家知唔知full body 一次分3 part做
3 part 既間隔時間係幾耐
join 左 a + $10800
但下年7月去第到讀書好驚做唔哂8次
如果你仲係學生, 可以就到時間嘅話晏晝去, 其實真係唔難book嘅。放工星期六就真係難好多。
印象中大家通常都係話bikini位嘅毛毛先比較頑強?應該搏得過掛
兩個plan差5000蚊,都叫夠你用優惠價做全身再做多8次
用優惠價之後再做而做到永久保養要10次
總共應該要6000蚊
係咪咁計呀?
係啊,如果想所有位置都做到有永久保養咪15800抵啲
唔執著呢點嘅話就大機會10800仲抵
好難抉擇
咦咁其實佢新永久plan 17800真係唔太抵做
10800+6000仲平啲
但我之前已經book左15800個個plan
我知啊,單純覆覆下先發現新plan有啲搵笨
BTW我有問佢哋個優惠價有冇限幾多年之內先可以用,但佢哋避開冇覆我
咁你而家諗住揀邊個呀?
我已經喺出面做咗bikini同underarm喇,其他剩低嘅位又都係幼毛為主,所以會揀10800
本身剩係留意到15800 plan嗰期就覺得再join全身有啲奢侈而家見萬零蚊可以搞掂都係忍唔住去book
咁10800岩晒你
我係出面做左underarm
可能都join返15800個個
有無人知道多D關於Anova
見今個post有人討論下 但好似實際無人做咁
$9500 全身包ivo 真係好撚抵 但怕中伏
想問如果脫面毛 有咩位唔打得
係咪淨係得眼皮附近唔打得
我提過下
不過好似真係冇人去打過
所以我都冇去join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞