DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Underarm 咁細位置真係幾分鐘就搞掂㗎啦, 每邊都係打10幾下咋嘛
我都睇到 但呢度d人好似選擇性失明咁 當睇唔到
#349 講咗
自己唔追post 就話人選擇性失明 你選擇性失聰
有無考慮過做waxing
我依家有脫全面、腳同brazilian 覺得做完真係白滑左,毛都幼左
唔該哂絲打
Google淨係搵到化妝師係黃先問
真係抵到好吸引 但又怕係唔知啲咩公司搞著自己就煩好予盾呀屌
包呀
+1 我都想知
Vi位應該棟高腳打
但o位要趴喺到定點
用少少分析就睇得出嗰條友係特登玩嘢㗎啦, 擺到明係假account, 裏面一個朋友都冇, 分享自己舖頭啲嘢黎托咩. 不外乎都係同行眼紅攻擊嗰啲啦
Underarm打2,3分鐘好正常 得咁細個位
打vi你腳板對腳板咁青蛙腳咁打
o係趴喺度打
想問係咪每次都可以即刻book哂part1,2,3
好的 謝謝
咁你每次part1,2,3係咪都可以book到係一兩星期內做哂?
係啊 但我通常都係book中午/下晝嗰啲時間 所以會易啲book到
啱啱喺a+做左第一次underarm同lower leg
唔算好痛 只係某啲位feel到拮拮地
由入去到走過程30分鐘左右
個治療師都好nice (TST S字頭)
做lower leg feel到佢某啲位置有幫我打多幾下
感覺都幾ok
下星期做埋full bikini,雖然知佢地見慣,但都有啲緊張

Btw隻腳有啲毛孔閉塞,治療師叫我揸啲酸,請問大家有無咩推薦呀
其實full bikini 做完 會唔會有啲咩唔舒服 自己試過脫I V 好似會多左白帶 有冇做過full bikini 絲可以分享下
唔該絲打 我自己本身無乜毛 想淨係打full bikini
追完post 好似join aplus 最化算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞