DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
真係唔明點解會一達達? 唯一可能就係佢哋格得好梳咁樣去打一下?
姐係A+打6-7次都係咁?
咁未過咗打嘅次數啲毛都未甩晒?
我想問你V 位最前個位打完有無甩
每次去嗰度做都要打醒十二分精神,試過有次去做facial 就嚟瞓着嗰陣,跟住個顧問走入嚟就話Hello好耐冇見啦,係咁傾,阻住左我休息。跟住懶係friend咁喺度傾偈呢排煲緊咩劇啊,我一直都Hea住比反應,跟住到最尾直頭冇理佢,佢先死死地氣出返門口,臨走先講出重點就話而家仲做緊優惠有興趣嘅話再睇咁嘅樣。同埋每次做完療程都要簽翻名,跟住我直頭喺出面reception話簽完就走,費事俾機會佢捉我入顧問房係咁sell我

同埋好耐之前佢有送口罩套俾每一位顧客,跟住就話拎咗之後要同顧問影返張相要等佢哋擺上fb做樣,我心諗我先唔會俾個機會你喺度宣傳做騷,咁我就話唔想影,之後佢串串共就話都帶着口罩遮住個樣㗎啦有乜所謂

個顧問每次sell呢都仲要好似背書咁,一輪嘴咁背出嚟冇停頓,聽到都覺得煩

利申仲有一次療程就做完啦以後唔使再去
諗住想幫襯嘅就三思啦,同埋佢而家轉埋名一定係想洗底因為之前個名太臭
邊間
Dbp,依家改左名叫OX LUX

如果wd你哋有mon po嘅話唔該睇睇

有唔止一個人話你哋i位冇揭開打
你哋既然vio要另外收錢嘅話唔該你哋打返足

同埋黑衫consultant你哋嘅工作係對客,客人向你哋反映有問題,唔使即刻起哂剛嘅有冇拖光打漏亦都唔係你哋黑衫話,治療師同客先係最清楚
你哋係有做足做好嘅話,結果自然有眼睇

同埋與其搞啲咩vip花臣嘢,不如做好服務啦
vip plan係可以短期內幫你哋賺到cashflow, 但做得差自然會流失客
美容業好講口碑,你哋做得好、有服務有效果嘅話賺到嘅係口碑,而口碑先係可以為你哋帶來長期嘅收益
你估我哋做客嘅好鍾意成日試新嘢咩做得好嘅話我都唔會無啦啦轉鋪頭啦

希望你哋認真檢討吓
絲打有興趣可以搵我 係H記join左幾part做左幾次都冇穿冇爛冇burn到
因為我就冇呢個情況, 我係A+打架㗎。
係會有啲生得快啲,但係都幼左好多,唔會咁明顯斑馬囉
打光個頭有個框 但出光既範圍應該係細D (靠估)
例如成個頭有10mm 但出光既範圍得7mm直徑
咁佢就算畫哂線一格格咁打 每格都會有3mm既位置係無光打到 咪會造成D毛一忽脫左 一忽又無脫到咁囉
如果手勢差/打得hea/專登拖光 每格再格遠D 咪再多D位置係無光打到去囉
所以先會搞到D毛一忽忽
我自己就覺得 全身既毛有粗有幼都好 都係自己既身體 受唔受光係整體 係關你個人事 同一個部位既毛粗幼差唔多 唔會呢幾條毛打一次就脫哂 另外幾條毛就打十次都仲係好粗掛
所以我相信係打既人既手勢事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞