DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
上唇點差法啊 生暗瘡?
我覺得睇吓自己本身個body其他部分係咪多毛好似我咁手腳呢啲大部位都多毛就寧願full body
嘩佢啲Facial好貴
即係用cash分開4次比$3950?
我今日先上去問佢仲話觀塘店易book,尖沙咀店難book
係,或者eps都得。下面係佢俾我嘅message:

全身脫毛優惠,A-PLUS 脫毛優惠,$3950一次,做滿4次後就永久保養,總數$15800,全身永久脫毛,不限時段
條款及細則:
1.第1-8次療程需於6-8星期內完成,頭8次療程必須於兩年內完成
2.第9-12次療程必須相隔三個月
4.第13次療程開始,一年只進行兩次保養
5.客人需在療程進行最少三日前自行在家中剃毛,否則將每部位各收費$100剃毛費用(此收費不包括FULL BACK,NECK BACK,Anus )
6.以免人體一次吸收太多激光,每次脫毛療程會分三PART進行
7.我們會逐次收費,頭4次會在PART1收費
如一次現金或EPS付清$15800,會送$2500 FACIAL正價療程COUPON(有效期4個月),CREDIT CARD就$2000
PART 1 : FULL FACE , FULL ARM + FINGERS , UNDERARM
PART 2 : FULL FRONT BODY , FULL BACK , NECK BACK
PART 3 : FULL LEG + TOES , FULL BIKINI, BUTTOCKS , ANUS

FULL BODY收費:
會分4次付款,每次$3950 CASH 或 EPS
或一次付清$15800(CASH 或 EPS)會送$2500 FACIAL正價療程COUPON
或一次付清$15800(VISA)會送$2000 FACIAL正價療程COUPON
(FACIAL正價療程COUPON須4個月內完成)
但aplus咁出名應該唔會執笠掛?
我都擔心呢個問題,唔知好唔好一次過比晒
打得勁hea

打唔晒咁多真係好差
如果有幾part去脫一次咪要分幾次先打得晒咁多part
咁搞法咪10年都脫唔晒

成日凝住佢冇消毒個頭
唔會掛?見佢哋不斷擴張緊喎
絲打係full body?
我唔知啲女仔係點做到佢個條款,要8星期內上去做4次其實...
係兩年內做夠8次,頭8次每part要隔6-8星期要keep住做 (我認知係咁咋,唔知有冇錯)戴定頭盔
我估我地嘅理解有少少唔同,而我都幾肯定我呢個版本比較正確,因為問得好仔細,除非佢誤會咗我。希望你唔好介意🙏

以full body黎計,佢分part 1,2,3
而同part要分6-8個星期
例如1/4做第一次part 1
咁就要等到14-31/5先可以做第二次part 1
而1/4-14/5呢段時間就做part 2, 3,
因為你會想儘快搞掂。
所以我就係話,1/4-14/5係咪真係可以book到做4 part。

佢所講嘅「一次」=part 1+2+3,一次療程
而8次療程(即8x3=24 parts)要2年內做曬,我覺得好難...

咁即係絲打無跟佢建議6-8星期,會唔會擔心2年內做唔切?
Sor 絲打你啱,其實我地講緊同一樣嘢

因為第一次無經驗,佢又話31/3前先有呢個優惠,所以要儘快搞清楚,個cs俾我煩到話不如我搵同事直接同你電話傾不過好nice嘅
其實唔係我唔跟⋯係佢俾唔到個期我同埋之前唔開
嗚,都幾無奈,我就係擔心呢個情況
預期咁貴出去俾錢打,仲要每次去到都要白等,咁不如自己買部脫毛機喺屋企脫仲好

利申猶豫緊買唔買呢部好,有冇絲打身邊有朋友用和比吓建議,佢呢款有晒幾款頭可以打腋下比堅尼位,Price.com格價平好多至少平1000,唔使去官網買

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞