DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
岩岩差啲想開19 研究咗好耐唔太識開
我諗住上去做先問vip
點知個個價唔同,又唔講褔利,好奇怪
唔好為左join vip 唔小心買咁多療程
依家疫情,好多野都好難講
我明,但係見UA都頂唔住
無得驚㗎咁驚你咪揀一次一次俾錢果隻
我本身脫開yanis 有成8 part
之後佢sell 我upgrade 脫全身8000 好抵

不過我脫面都想揀番A plus
有無人知道A plus 只脫面毛幾多錢🥺
真心搞咁多野想人join treatment 我寧願分兩日打 join之前又唔講明 新policy應該要分開新舊客囉
同你講返聲先,我套用左你最後嗰段留言,希望你唔好介意
我覺得巧立名目呃你哋去做其他療程分,一級一級咁樣上,大家真係要做英明消費者,唔需要嘅嘢就唔好夾硬俾錢做啦。佢哋pico 都要$1000.1次仲要冇人話有咩好效果,我就唔會去佢哋度做facial啦!
係喎!如果係咁佢不停出一啲新嘅Policy, 舊嗰啲就當冇講過, 真係任佢搬龍門
佢fb得兩個follower
有啲心動想join aplus full bikini. 我想問bikini IO 同patpat係咪另外加錢架?大概幾多?同埋tst服務好唔好因為比較近屋企
定係join full body抵啲呀
有冇sis 食緊20mg a 酸 都去做激光? 有排食 唔想等
同問同問,仲係睇到$9800
唔緊要
一直都$9800㗎
TST服務ok架, 不過都幾多人book呢間分店, 我會建議full body嘅~ 雖然價錢係貴啲, 但係相對性價比高, 始終佢個package包埋bikini位同埋永久保養, 完全唔洗擔心次數有限制令到脫唔哂毛毛
平日晏晝時間應該會好啲?tst有冇分咩新舊機呀
唔敢答你邊段時間易book到, 依家開業無耐實難約少少, 我印象係有2部755機, 好似for唔同階段用, 所以無新舊機之分
唔好啦絲打 忍一忍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞