DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
決定咗要做a plus全身,不過本身塊臉皮膚薄,好驚敏感,大家有冇試過打塊臉有敏感情況
想問下各位,係aplus 脫果陣佢有冇開凍風比你?

我係脫underarm + full bikini, 頭兩次都有開比我,之後再去就冇開,問佢佢話唔開個效果好d, 仲話好小客要求開,你地係咪個個都咁忍到

Ps. Tst果間,已經脫左5次,暫時underarm 冇左9成
Bikini 有一執仔仲係好旺盛不過d毛相對幼左
下 點解會無開 :(
我Y 記都有
頭兩次係自動會開,之後幾次就無意識開凍風比我
佢好似都唔係好想開咁
後尾去脫都冇叫佢開,不過忍得好撚辛苦
你地有冇要求叫開架?
$750 1次 買4次送4次 之後就$200 1次
我反而頭2次無,仲以為冷凍劑就係
第三次有開,落過兩次地獄後覺得只係微痛
不過part 3最好脫完可以秒速返屋企,唔想係街r袋咁
我記得新機先要開好嘈嘅凍風?
舊機好似冇(轉左新機好耐唔太記得)
上個月問600蚊一次
我上星期問都係$600一次
我有買呀,用咗一年幾,有少少後悔其實唔會啲毛完全冇晒
尤其係啲毛比較粗嘅位
所以我最後上個月都係join左a記Full body
腋下脫左一次已經甩咗差唔多八成,好後悔浪費咗一筆錢買部機返嚟
我都有問過治療師
好似話係部機唔一樣
有啲凍風吹住好似冇咁痛
我做頭兩次都係用冇風就痛啲
第三次做有凍風真係覺得好幸福
效果嘅話其實差唔多
佢同我講3月book 4月做都可以幫你keep$600優惠 但係之後嘅就唔清楚係咪收返原價$750
佢講緊嘅應該係另外加嘅凍風機, 唔係冷凍呀。兩樣嘢嚟㗎
我其實就已經冇開風機㗎啦,因為啲毛已經好幼, 所以就唔係好痛囉
想問下開風機係新機先有?定係舊機GentleLASE Pro都有呀?
係呀係呀,我講既係另外有條喉好嘈果隻凍風機
不過我未試過冷凍果款,果隻係咩機?
新機係一定用風機㗎嘛, candela 就係用冷凍再加風機,所以嗰時咪俾啲對頭公司話佢哋唔用足冷凍囉,但係啲姐姐有解釋係因為就算用冷凍啲客人都覺得痛,佢哋先至再加風機。之後如果啲毛去到好幼,唔係咁痛就可以唔使加風機,效果會再好啲就好似上面嘅絲打所講
唔係喎,如果要揸住條喉嘅就係用冷凍再加風機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞