DBP係黑店-脫毛討論區19

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
d 毛仲係度即係點?打完d 毛係唔會即刻甩晒架
我用neostrata lotion plus 揸手腳
因為我見到我隻手有啲地方有毛 有啲地方無
所以我以為佢打完啲毛係會無咗 原來唔會即刻甩㗎
咁請問點先知佢係咪每個地方都打晒無漏?
學生想脫全身有咩推介想平啲但又驚俾人sell
正常係打完一星期到會甩,但都唔係第一次就全部甩晒,你預一次甩到20%已經好好,所以先要打咁多次囉。
至於有冇打漏就我都唔知 蒙著眼又睇唔到,真係憑感覺架咋。
咁真係唔知有無打漏 又唔知佢部機打一下個範圍幾大
下次打之前可以留意下機頭
通常係直徑2cm 左右(利申唔係 aplus 打
我都想知
岩岩係萬寧買左$250左右
Devon全身脫毛plan 4年買唔買得過
本身想轉會買hairless全手全背
總之有限年期嘅就係唔抵
我揀咗10800 因為我淨係主力脱underarm小腿下臂bikini
如果淨整underarm 小腿bikini 已經貴過10800
睇你咩需要啦
我毛孩黎 連背脊呀 front body都勁多毛
不過join嗰時萬五
我都想試
脱咗一次full bikini 但毛孔位生咗粒粒 好似暗瘡咁 應該查啲乜嘢
有冇人打完頭幾次o位之後anus就冇再生毛
我頭幾次去果陣都正常打
但呢兩次個治療師話我anus一條毛都冇唔幫我打
但其他位就正常生長(我算係多毛)
好奇怪
有無邊隻介紹未做激光前用蠟紙脫小腿,搞到有啲毛囊閉塞
Cps 好多地方有得買不過有啲絲打就話有啲好衰會溝淡咗。
Mask 15 我朋友就有用緊佢因為都有毛囊閉塞問題, 佢就話唔好諗住用一次就好明顯效果,佢個個星期用用咗兩三個月就明顯好咗啲
想問下mask 15 幾錢呀因為我都有毛囊角化問題
毛囊角化係咪啲皮膚好似起雞皮咁?
有條毛巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞