【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
confirmed
講譯名都比人block
條腰好攰
我懷疑佢自己單機緊
笑左
我想happy ending
但肯定唔會
加上agatha個演員話愈後會愈sad(好似係)
你叫tony整多個jarvis機械人出黎 其實對wanda都無意義 無記憶無感情無mind stone
美隊都重視架
We don’t trade lives
仲捨命救佢
早就block咗
原來agatha個演員冇試過鏡
果然係被選中的女巫
咁佢都算演開呢類型角色
以前好多搞笑片都有佢
Anchorman同we’re the Millers果啲
死過翻生,過吓一家三口平淡生活又要俾你屌真係慘
噉計法Steve Natasha夠冇去處理喇
唔啱屌埋啦一次過
嗰陣Tony因為覺得自己有份害死一半人同Peter Parker
灰到明知有希望都唔想理
仲邊度有心情救隻AI
其實shuri係iw想將vision神經線重新連接
就可以同mind stone脫離
但手術未完 敵人就入咗嚟 即係vision仲連住mind stone
當佢比人爆頭嗰陣神經線斷哂
應該一定要有mind stone先救到
所以要救佢 除非有"魔法"啦...

Wanda first appeared in X-Men 4 in March 1964! Happy 57th anniversary Scarlet Witch!
57年終於有真人版
大結局係週年後一日
點解你會話佢覺得自己有份害死一半人
佢哋已經盡晒力去打,係對手太強都無計
唔係DS佢差啲死埋啲
而且係太空又係差啲死
因為佢就係覺得自己未盡力,Civil War冇去到最盡
說服唔到隊長支持預防勝於治療嘅方針
Peter更加係佢一手帶入Avengers嘅,呢D佢都覺得係自己責任
自己死唔死反而唔係佢最緊張嘅事
係咪話仲有個神秘角色出現
唔好expect佢有就得
其實最衰都係Wanda
叫你守住vision 又唔守,落左去打交
一走Corvus就上到去
咁講法
應該由泰坦星講起
點解當年Thanos發到圍
去到Avengers 3 Star Lord 老鼠屎都要負責
下屌, 8集無啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞