【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
真係諗太多
冇波gap
打鬥黎講
其實兩隻witch又有隱形定瞬移又有mind control
有一幕同aou wanda用mind control一樣
都唔算係單純energy blast嘅
係agatha比較單調 單純硬食wanda攻擊
同埋最尾玩runes好似簡單左d咁 雖然有set up過
始終唔係doctor strange個類嘅魔法

vision打鬥似係用有限嘅budget整嘅superman式打鬥 不過會穿牆咁解 都唔expect會好精彩
我覺得魔法打鬥好易拍得悶
Even都係同樣原因令我唔鍾意dr strange
可能d設定要諗諗佢
唔好下下射黎射去算
What is beef if not cow persevering
係咪無CG budget
dr stange 甚至呀黃求鳩其擺個陣都好型

格硬同佢兜可以話wanda無正式學係爭D
但agatha 都係咁hea
就咁一pet野飛飛飛
但falcon 呢套改咗之後先上架
講真我覺得令我我地期望過高嘅都係班youtuber
9up 左9集都其實無咩中過
呃左勁多views
agnes應該會再出現
竟然
但falcon呢套我更無興趣
最多為睇bucky
睇end game時已經諗
屌你 換埋手諗住有得表演 點知又係拎普遍槍射外星怪
魔法打鬥雖然好難寫得合理
不過detail d唔好咁隨意會好睇d
你會聽到細路叫救命 wanda啲仔仔冇死到而係multiverse 最後wanda發現原來細路冇死想救佢地 doctor stange應該係彩蛋後五分鐘出現
我直頭以為會扭頸
嚇死我
youtuber收錢幫disney promote又話你知咩
Infinity War既魔法打鬥不知幾好睇
我幾鐘意ds果種打到好似武僧咁嘅玩法, 仲有好似inception咁嘅場景
套戰衣真係正
開始期待出年的ds2
agatha同wanda講佢釋放左d野出黎
下集boss
點諗到佢會用Evan Peter做 “boner”
佢唔係第一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞