【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
上面有
darkhold透埋cthon同nightmare
不過無現真身
唔係預算,係講劇情
其實sword大佬衰咩比人拉
睇女
衰亂比order
我留意咗你好耐﹐不過應該係chthon(?)
寧願畀多啲時間cast好啲﹐啲版權問題應該係去到最近先settle﹐X-Men等耐啲都冇所謂
我好鍾意你好投入畀input
我留意咗你好耐﹐不過應該係chthon(?)
寧願畀多啲時間cast好啲﹐啲版權問題應該係去到最近先settle﹐X-Men等耐啲都冇所謂
我好鍾意你好投入畀input
打錯字sor
衰在太盡責
睇字幕nightmare出現左好多次
相信打後就有佢
衰在係定位呢套劇嘅壞人﹐同埋唔係黑人
我而家都食緊腐皮啦
佢做到個角色勁撚悶比返joel kinnaman 嚟
除左上面 仲有冇其他link....
仲未搵到source呀
成集啲cgi都.....
呢度好撚恐怖,好似完全唔可以批評套劇咁,少少壞話都唔鍾意聽

其實我對套劇唔失望,起碼由第一集sit com開始到大結局我集集都睇得好開心,演員演技又好,劇情都唔差
但係我對Marvel咁撚樣撚9啲fans好失望,特別係pietro,佢老味撚到啲fans以為係xmen crossover點知佢只係普通人宣傳手法又係到撚班觀眾,又話大cast cameo又盛我屌啊 ds開播前嗰zoom有出現過但到頭嚟影都無 今次真係好撚失望
dlkm cameo=自己
fox qs 只係路人甲
乜7都冇
cameo真係傳媒講的﹐可以睇返佢interview用嘅字眼﹐只係講unrevealed。有esquire條片﹐我上面都有post過
做乜咁多人屌
會唔會係大家對multiverse x-man之類嘅期望太誇張
依d期待留返係ds2啦

wanda今集先發現成個鎮嘅人都受緊苦
就已經即刻選擇放棄westview
同vision講bye bye 仲話會再見
白vis又飛走左
又冇殺agatha
其實收尾都算收得唔錯啦 又多伏筆
反而最尾wanda睇完darkhole 擺明set up ds2
真心期待下ds2仲好
ffhmovie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞