【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
私自制造武器掛
但咁比佢代到局長最bug
係好睇
最後一集feel到好趕 cut頭cut尾得半個鐘
Wanda覺醒、vs agatha、wanda放棄westview、白vis、fietro、sword、WV感情線...好撚多嘢要講

最後其實成套劇monica個角色完全係多鳩餘
Monica咪有講過Sword係監管知性武器
唔係自己製造
呢個位都係個人幾不滿嘅位
變成scarlet witch之後係無表現過就完左場戲
好似睇拉打變完身隻怪就自爆完場一樣
講到勁過soccer of supreme點都應該show off下啦
之前畫面太少 後面仲比人追殺
今次係補完美
paul唔怕比marvel炒了 今次吸到唔少vis fans
長做長有
係 變奏左
應該DS2 會用新OST
bye wanda
同連cm2 ms marvel
而家直情講實咗evans 唔係qs,只係一個普通市民(?)
即係marvel暫時都冇諗住帶xmen入mcu就算入都應該全部recast
即係自作孽
咁都叫犧牲個編劇邏輯都幾有問題
應該有其他大boss
Agatha話wanda unleashed左d嘢
好男人
之前唔知或者唔識用都情有可願
用9集去鋪排佢覺醒一啲都無進步過?
其實幾好睇
好感動
有頭有尾既結局

只係大家一廂情願希望套劇會引出Xmen F4等

Vision 同 白Vision最後還好
好過Martha!!!
就係nightmare啦
睇真d依三集下下提住
當年iw係咁提住endgame
我懷疑 飛左去搵黑豹個妹
我諗你誤解咗我意思
魔法打鬥係睇識唔識拍,睇完DR之後都無諗過IW 對Thanos可以打得咁好睇啦!
Xmen一定recast曬哂Michael
順其自然姐,太煽情又話太煽情㗎啦
唔好自私 唔好貪心
Agatha 對於westview嚟講 其實唔算壞人

Wanda先係big boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞