【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
除左上面 仲有冇其他link....
仲未搵到source呀
movieffh
仲話有嘢唔明會搵佢﹐幾好﹐我好鍾意kathryn hahn 斯文靚
出埋fox qs之後話原來講笑ja, 你話屌唔屌
雖然比預期差咗少少
但其實諗真如果我無上網睇咁多人嘅theory
呢個結局已經係中上有突

Sw終於有返件衫著 正到
唯一好嘅係disney算肯試D新野
(黑白 4:3 唔完全linear咁講故_
不過overall 作為頭炮真係deliver唔到
叫做MCU未有戲上中間比fans頂癮咁解
個樂趣變咗係fans自己搵easter eggs自己FF多
而唔係劇套本身令到你WOW
文戲真係幾好 Vision啲對白集集都好有智慧
句 what is grief 丁咗
整體打鬥好悶, 除左wanda又用返mind trick呢招之外, 其餘包括佢vs agatha, vision vs vision, 都係兩道光係度打黎打去
用魔法黎打交黎講ds真係出色好多
不過感情線寫得好好
咁diseny+ 第一套MCU劇係咩
if not love persevering
直接話scarlet witch 勁過Sorcerer Supreme咁, 即係話de strange都唔夠抽, 仲有點解sw有一部份mind stone係佢體內?咁thanos咪冇拎到完整既mind stone?
本身好似係falcon但因為武肺拍唔切? 唔sure
我想問下咁第七集訪問vision 嗰個都係agatha
其實第二個彩蛋已經證明multiverse 已經存在
所以Paul一直以嚟期待合作既演員係自己?
我覺得好取巧嘅
Scarlet Witch同Sorcerer Supreme都係個職位名
都係睇個打工仔有無料
Ancient One都有話Steven Strange係最勁
係咪大家期望過高下下諗埋d太誇張fan theory
Lizzie好靚
屌我一路以為白vision搵返記憶就飛左出去幫手,然後wanda整果個就遠處默默say goodbye之類,咁而家vision真身飛左去邊

agnes就咁掉喺街邊,係人都知佢唔係當地人捉走佢啦 (其實好似冇交待過佢點入去)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞