【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
同仔仔bye個幕都幾好
由day1公佈出the falcon and the winter soldier已經最期待呢套
其實mcu將盾交比falcon最合理, bucky個朵對於公眾黎講係臭晒點接盾
同埋成日話掟盾呢樣野要有serum先得, 想講aou鷹眼都掟到啦個盾好撚輕
u have failed the city !!! 開頭OK
之後都係團體爭吵和好 loop cctvb咁
又死完返生 又7Roy 又7sidekick 真係睇唔落

DD真係set撚到條bar好高
其實件事係點
disney唔比netflix拍 / netlfix覺得你都開disney+我無肉食唔拍
唔再拍落去真係好撚可惜
唔敢估太多
但成套野一直暗示緊HEX入面既野都係真
我只能夠希望兩個仔既靈魂只係困住係個空間度等緊老母救
伏筆都係為左第日可以兜下
都好
成本太高 NETFLIX覺得回唔到本
一方想CUT集數 一方唔肯妥協
最後攬炒
睇完好空虛
觀眾先真係發左場夢
我覺得disney+都係主因
netflix唔想洗錢捧紅之後仲要睇disney頭 / 比disney執雞

之前好似有fans campaign
不過唔覺disney有表示
我又真係想像唔到合家歡disney會播punisher style
睇怕都係molamola
合家歡DD
罰叔血都唔見
PAUL 拍完依套唔會比MARVEL炒
分分中遲D仲有長約簽
以為片尾係去搵ds
就算唔係bc出 出下阿黃都好呀

依家個尾真係同成套個劇情走向矛盾晒
disney+有個成人channel叫star會放非合家歡既節目係果邊
大家都知會LINK去DR2 就專登唔出比你

上邊有
aoshit嗰本似兒童書
呢本先係magic
漫畫直頭得個d字封面
cthon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞