【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
有望用返cthon做起源
佢飛就繼續飛啦, 揸咩盾人地揸盾型咁多
不過ws啱啱claim新title white wolf﹐完全未發揮﹐再轉title嘅話咁個white wolf名又唔知提嚟做乜
marvel 係咁 撚吓你就算
冇意義 本身就冇意義
當做係Easter egg啫
都唔知咁在意做乜
咪就係推Monica個角色出嚟
個矛盾都唔夠出
Wanda無啦啦就做好決心犧牲vision同兩個仔
前面拍到佢為左呢場幻像有幾竭斯底里
但最後咁順攤就願意放手
係咩令到一個心死既人甘願再失去多一次?
我覺得孖仔有機會將來出返黎
我同意, 同埋最尾以為佢放低左啦, 但最後又黑化係度睇黑暗聖經, 有少少唔知想點咁
大個既孖仔
黑人都唔係咁格硬下話
我寧願你話falcon都打左針
都好過話佢普通士兵可以用個盾黎飛人啊
因為Marvel呢家要多D黑人 出完monica咪出埋本黑聖經
係.....開頭好好睇 但係去到後尾搞到成套戲好矛盾
WandaVision❌
Monica前傳⭕️
角色設定頁係”A Soldier and A Wolf”﹐係官方嘢嚟亦有解釋
前傳嚟講真係冇咩發揮﹐連能力都唔係好知咩事﹐中彈嗰度你自己有能力姐唔通件衫都有能力!?
漫畫入面佢有同雀仔溝通既能力 有一隻自己既雀可以心靈溝通之外
仲可以用其他雀仔做自己隻眼 5G監控
對呢2套興趣好大對比

loki 100% 因為角色設定很有魅力
Falcon and Winter Soldier 0% 屌2條配角上位但一啲吸引力都無
邊度有得睇依家
可能CAP遞個盾比佢時,入面有多支super soldier serum (100% 9噏)
其實winter soldier唔差既
但唔係佢攞盾
成件事唔合理左啫
你話幫佢含撚食到soldier serum就話
都係冇乜意義
頂多只係一個致敬嚟
最多咪當佢係wakanda個陣係white wolf
就好似DS係thor 3個陣戴佢個經典手套出場
都只係致敬下 彩蛋嚟啫
況且white wolf本身只係一個小角色
wakanda嘅劇情都未知點搞
點會去搞呢個角色
CA同 blackwidow/ agent13 啲疑似感情線都冇咗回事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞