【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
但Falcon 就咁睇trailer d打戲好似唔錯
同埋好似得6集
其實打成點真係唔care
問題係又出Evan peter 又講咩kick ass
玩打破第4面牆
原來最尾只係9up下
玩鳩觀眾
點解唔係?
Wikipedia 寫係Phase 2
MCU fandom wikia 都仲有寫係
求網 樓上嗰啲都睇唔到
有了
MCU trailer從來都唔可信
可能trailer入面d打鬥已經係成套劇入面既八成打鬥戲黎
真係撚狗
AOS係MCU...話唔係應該無睇過
復2隻艦就係AOS入面整
真係對佢地降底所有期待先

我都覺佢二個本身唔吸引, 但如果動作場面好睇都會睇嘅 但唔會每星期咁追
但咁啱今日就話plan mutant
其實唔係唔好睇
純粹係宣傳真係吹大左
上集完都話左agatha係想偷wanda力量架啦
預無劇情推進都係搞美隊接班同打zemo
頂多加少少政治角力
不過非Disney+即係WV之外嘅分歧好大
既唔可以行先過電影同埋又要畀佢框住
所以好多芝麻綠豆嘅唔串連變成咗設定上嘅唔連貫
佢地唔好求其帶出 mutant 個起源
下套會冷靜返
依部真係成日等friday
又狂睇人地d分析片
反而loki個套應該講多古神個類既角色
會貼近phrase4打後打勁boss
timeline係同一條
只不過好似分咗電視電影兩個世界咁啫
同一個platform互動性會強啲
movieffh
成件事錯哂

因為wandavision 舖排/ FF太多 ,個個youtuber 都house of m, mutant, mephisto, nightmares 又神秘 客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞