【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
【Disney+】Wandavision 劇透討論區(7)
https://lih.kg/2434595

呢邊傾埋先過去
打毀天滅地級boss既我方要員除左dr, sw, cm仲有咩人可以去到
仲要狂講nightmare 睇黎下集係佢啦
其實無x men 不緊要, 亦都冇期待電視打得勁,
但不好用咁多x men element 同加強番細節位的邏輯性會好d
未睇成套野前係咁比人影響話會出Mephisto,成日形住會連結佢同SW 2個仔嘅關係第2 彩蛋算唔算係呢
monica thor
希望DS2 會出番場
應該會做導師
Boner意思就係Marvel撚到你班fanboy扯哂旗,撚狗咁撚
講真有期待嘅,不過其實agatha講明係佢搞出嚟已經無咩希望同X men個邊聯乘啦
直頭係啦 個朵都未出
Wanda可以改變現實
我都唔望佢可以打到DS咁
但都唔係咁hea 剩係識射魔法飛彈啊嘛
Vision激光仲要有gme輸俾無gme既White Vision
好似Sylar咁比人洗做第二個人,一定遲早出返黎
咁隻白幻視到底想點有翻記憶又唔搵Wanda係咩玩法
出fox quicksilver 原來撚我地
其實Wanda咁耐以嚟戰鬥畫面都係差不多咁
同始終叫岩岩覺醒
係,其實我反而有少少期待劇情上會再有大轉折,死得轟轟烈烈之類
咁白vision仲係咪worthy
dr.strange呢
都褲已除 搞壇咁嘅嘢
其實講句話係其他地方借qs返黎咪得唔使用路人去講
最搞笑係出街先黎話搞變種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞