【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
整體來講係好睇嘅不過有啲感覺虎頭蛇尾咁樣
Fans 當然想要more

wanda講佢係乜構造個幾句好似啲人婚禮誓詞咁....
應該真係唔會哂左兩個仔呢條線
但我諗點都要去到下年DS 2
其實咁講法都唔係太bad end
白vis有返記憶 佢原本個body都係vis嘅
留多d未解之謎以後易兜d
希望第時有sw個人電影
fans希望最好做快d 集集個半鐘
有血有肉
btw
pizza/郵差/快遞佬 係唔係無特別?
今集我淨係記得佢揸住架fedex路過話' dont shoot me, im just the messenger'
又skrull
萬能key
dottie都係路人
雖然無咩驚喜,
但九集劇,幫兩套戲開左個頭 CM+DS,完整建立左Wanda成個角色,都算交到功課,如果真係開埋xmen條線真係太亂
可能白vision變到有記憶但係冇感情,同漫畫一樣
daredeveil punisher真係神級啦
劇情 (日夜兩種鬥法 kingpin the hand各大勢力)
演技 (個個都入形入格 真係諗唔到有咩人取代呢個cast會更好)
動作 (一鏡到尾 , bullseye 好丁到)
kingpin就真係立體又吸引嘅"奸角"

但係ironfist爛撚到仆街
太多科幻元素就唔掂
defenders都係
可能孖仔係第2個空間
WANDA以為佢收返HEX就完晒
其實未完
佢自己都唔知
如果真係有個人影集
留AGNES遲D仲可以真係做返導師咁都好
on9仔: I m the immortal iron fist
luke cage: the what now
falcon好撚趕客
見撚到佢就唔想睇
altered carbon s2 無啦啦換人 我屌佢老味
依家明顯係咁 關hex復活靠睇書復活
nightmare
再開多元宇宙救仔
pass定都得 實長約
Ironfist第二季唔差喎
唔係腰斬嘅話繼續發展埋昆崙條線應該幾有趣
Defender就唔好提
View Marvel Studios' WandaVision through a new lens 🎥 Go behind the scenes with Marvel Studios' Assembled: The Making of WandaVision, an Original Special streaming March 12 on #DisneyPlus.

睇完呢兩套真係會覺得其他英雄片都係垃圾
CW嘅更加睇都費閪事

the boys算例外 高汁又唔會要political correctness
Ironfist真係睇佢條女only
無計 回勇得太遲 個主角又永遠都係ON9仔咁
一星期冷靜期
睇下花絮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞