【Disney+】Wandavision 劇透討論區(6)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
睇完心諗屌呀?咁樣撚尻班fans
老實講,以電視劇嚟計WV真係唔突出,得班忠粉喺度盲撐
即刻unsubscribe咗Disney+
最後個Easter egg點解Wanda便服坐出面,入面又有另一個?咁有咩意思?定係講緊係有兩個Wanda
我之前都諗住香港一出即刻買,依家真係要諗過先
When asked if WandaVision has anything similar in store — namely a casting that she can’t believe hasn’t leaked yet — Olsen gave us a quick, “Yes.” And though she dared not offer any specifics, she did share with a laugh that “I’m really excited” for viewers to see what (or who) is coming.

https://tvline.com/2021/02/02/wandavision-spoilers-marvel-cinematic-universe-character-returning/

佢係冇話有luke skywalker級
但係佢講話有個人係未leak過
到最尾都係唔知係邊個

Doctor Strange 都有呢個能力
睇開心版算了
反而HBO 又snyder cut 又godzilla 又mortal kombat 幾好丁

& disney 太PC & 奶共
少少hype唔緊要但係今次擺明玩大咗囉
想知劇情嘅其實睇最後兩集爽完就算
用對面xmen啲人比假希望你先係最離譜
已後啲劇佢做咩都唔會再有人有期待感覺
佢冇講錯 就喺冇同自己合作過
啱呀,嚟緊果個月淨係subscribe HBO Max
明明好多野官方冇confirm過
以前電影果d fan theory仲記得係theory
而家套劇d theory反而信到十足十
自己推到自己期望咁高就怪人地撚你
其實Aaron Taylor Johnson簽咗至少三份Pietro Maximoff嘅演出合約﹐即係佢至少都會喺未來有新footage﹐不過真係唔知幾時先係出返嚟嘅好時機

(WandaVision係有諗過畀佢出﹐最後冇﹐不過我諗電影合約唔可以當電視劇合約用)
今次係啲演員自己講點同,套劇入面重要不停暗示
scarlet witch 套suit好正
Mcu虎頭蛇尾都唔係第一日,成日某啲scene會呃到fans諗好多野,但最後出到黎完全唔係個回事

自從以前某幾個片尾之後已經慣左唔好諗太多低啲期望反而會有驚喜

兩道光係到吸黎吸去嘅打鬥真係睇到好撚尷尬

不如專心拍多幾集sitcom 當外傳笑下仲好
其實是精準marketing
不使比錢請演員靠把口引人估x men 會出現

QS 出現是拉高成套戲的hit rate
漫畫版真係完全復活咗
撚狗大成功
Fans theories大爆死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞