游學修和蕭若元有過這樣的網上對話

497 回覆
510 Like 51 Dislike
自己唔撚睇片 收爹啦
所以呢 原自clubhouse咁又點?
唔好理佢啦
都唔知佢未訓醒定弱智。。。
成個post啲篇文講緊條片嘅對話
你就衝出嚟講邊度起源
jm9
你不如講埋佢哋邊度搵資料蒐集?
依家太多限制
以前套套電影都串鳩大陸
講得好好呢個先係成件事情嘅重點。燒山一定知,所以得出「冇可能去番八九年代光輝」嘅結論。

燒山本來係講緊時勢嘅問題,佢連你游學修係邊個都唔知,但係修仔就自己走去對號入座,搞到成件事變咗好似燒山批死佢唔得咁

試當真行到下一步好似100毛咁上咗市又點?俾你再有實力好似HKTV咁又點?救番香港娛樂事業未?
兩個講緊野都唔係對立咁都有得嘈
救命 #4 咪有巴打話 clubhouse 守則係唔應該紀錄房間對話,你讀特殊學校?
友人幫黑警劇拍Mv原諒了
問題佢冇記錄對話喎
呢個係clubhouse延伸出黎嘅話題
佢地另外用片回應
你明唔明咩係記錄對話?
其實有可能做到 不過可能性0
韓國咪做到囉
香港就無可能嫁啦 政府唔支持 香港資金又唔多
試當真啲片啲觀眾留言成日話邊個邊個演技好左,呀邊個邊個今條片演技好好之類

心諗 拍youtube片都講演技?

佢地真係當youtube係電影大銀幕?

其實好多觀眾睇你片係當kill time, 消磨時間

即係舉例 上次求撚其擺條女係到搖下搖下跳下舞已經可以好多人睇,唔洗講演技的
係有班垃圾死忠比假希望人,係到講演技

所以試當真定位同屎家軍差唔多,好聽啲只係網紅,但搵唔到食又唔會闖到出去電影圈

講真真係想講演技想學野就入tvb好過
不服來辯
唔好賴老屎忽,係香港已經沉淪,冇人想睇香港嘢,大家都要面對現實。
who?
淨係面對香港嘅話市場真係細
但仲有同其他地方嘅合作嘅可能性 唔撚係支那
呢個係有人嘗試做緊嘅新一步

香港電影新出路? 港日韓合作獨立電影 《落葉殺人事件》
https://lih.kg/2082315
好既電影都要有好既演員
點知依家依批新既有無以前啲人咁捱得?
紅咗會唔會又死咗去奶人民幣?
咁樣又會變咗一個循環
永遠拎唔到新野同人競爭
雖然呢批新人可塑性係高 但唔夠謙虛
事實就係好多都串柒柒咁款
唔止係市場細,係(海外)人地對你香港已經冇興趣。以前就話崇拜你香港姐,而家係根本睇你唔起。
遊學修主張youtube都係電影
香港有幾多個古天樂 香港唔係資金唔夠 係唔敢投入咁多資金落去
你睇佢youtube條片,我覺得講得幾好
你要睇唔起自己咁冇辦法
得你自己(香港)咁睇得起自己,咁即係
有冇面對現實?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞